Τη χαρά του που... έφυγε απ' την Μίλαν δεν μπόρεσε να την κρύψει ο Μπονούτσι

Ο Μπονούτσι ήθελε να επιστρέψει στην Γιουβέντους. Με κάθε τρόπο. Μέχρι και τον Ιγκουαΐν... έπεισε κάμπτοντας τις όποιες αντιρρήσεις είχε προκειμένου να προχωρήσει το deal. Ο ενθουσιασμός και η ανακούφισή του αποτυπώνονται στο πλατύ χαμόγελο που... φόρεσε κατά την άφιξή του στο Τορίνο. (PHOTO)

Τη χαρά του που... έφυγε απ' την Μίλαν δεν μπόρεσε να την κρύψει ο Μπονούτσι

Ημέρα μεταγραφών η Πέμπτη (2/8) σε Τορίνο και Μιλάνο αντίστοιχα.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι ετοιμάζεται για το μεγάλο come back στη Γιουβέντους, απ΄την οποία αποχώρησε ένα χρόνο πριν για να γίνει "ροσονέρο". Την ίδια ώρα ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν ακολουθεί αντίθετη πορεία, αφού το αεροπορικό του εισιτήριο γράφει "επόμενος προορισμός Μιλάνο".

Οι υπογραφές είναι έτοιμες να πέσουν. Προηγούνται, όμως, οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Παρόλα αυτά το deal δεν θα είχε φτάσει ως εδώ, αν ο Ιταλός αμυντικός δεν είχε επιμείνει. Αν δεν είχε πείσει τον 30χρονο φορ να πει το πολυπόθητο "ναι" ώστε να "κλειδώσει" οριστικά η συμφωνία. Ο Αργεντινός έκανε τον δύσκολο, είχε ενστάσεις, αλλά τελικά του... έκανε το χατίρι. Το παραδέχθηκε και ο ίδιος με δηλώσεις του.

Ουσιαστικά ο Μπονούτσι έπαιξε καταλυτικό ρόλο προκειμένου να ξεκολλήσει το κάρο απ' τις λάσπες...

Πλέον και οι δύο πλευρές είναι ευτυχισμένες. Κυρίως ο διεθνής στόπερ, ο οποίος κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο του Τορίνο εμφανίστηκε τρομερά χαρούμενος. Το χαμόγελό του αποτύπωνε στον μέγιστο βαθμό τον ενθουσιασμό του για την έκβαση των γεγονότων.

Μάλλον στην Μίλαν δεν πέρναγε καλά. Ίσως και να είχε μετανιώσει για την επιλογή του να αφήσει την "Μεγάλη Κυρία" και ένιωθε λες και του έλλειπε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του. Επτά ολόκληρα χρόνια πέρασε στον ιταλικό βορρά. Δεν είναι και λίγα...

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK