"Τσίμπησε" (και απάντησε) στην ατάκα οπαδού ο Μπονούτσι

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι θα χρειαστεί χρόνο για να αποκαταστήσει οριστικά τη σχέση του με τους τιφόζι της Γιουβέντους και αυτό το διαπίστωσε στην τελευταία προπόνηση. Διαβάστε το story.

Italy's Leonardo Bonucci celebrates after scoring his side's second goal during the international friendly soccer match between The Netherlands and Italy at the Amsterdam ArenA stadium, Netherlands, Tuesday, March 28, 2017. (AP Photo/Peter Dejong)
Italy's Leonardo Bonucci celebrates after scoring his side's second goal during the international friendly soccer match between The Netherlands and Italy at the Amsterdam ArenA stadium, Netherlands, Tuesday, March 28, 2017. (AP Photo/Peter Dejong) AP PHOTO/PETER DEJONG

Η διαδρομή του Λεονάρντο Μπονούτσι στα γήπεδα αυτή τη δεκαετία θα μπορούσε να γυριστεί και ταινία στο Χόλιγουντ και να έχει μάλιστα και μεγάλη εμπορική επιτυχία. Το σενάριο άλλωστε μόνο συνηθισμένο δεν το λες...

Ήταν μέλος της Γιουβέντους από το 2010 μέχρι το 2017 και με τη φανέλα της σάρωσε τα σκουντέτι (6 συνεχόμενα) αποκτώντας μάλιστα τη φήμη ενός εκ των κορυφαίων αμυντικών στην Γηραιά Ήπειρο, το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για την Μίλαν έναντι 42.000.000 ευρώ, ενώ φέτος επέστρεψε στο... Τορίνο και στην "βέκια σινιόρα", στο μέρος που ο ίδιος αποκάλεσε σπίτι του.

Μία επιστροφή μάλιστα που δεν προκάλεσε μόνο έκπληξη σε πολλούς αλλά και αντιδράσεις από τους οπαδούς των "μπιανκονέρι", με αρκετούς όχι μόνο να του μην έχουν συγχωρήσει την επιλογή του πριν από 12 μήνες να επιλέξει την Μίλαν αλλά και να του κρατούν... μανιάτικο για τον δυναμικό (προκλητικό για αυτούς) πανηγυρισμό του σε ντέρμπι των δύο ομάδων στο Τορίνο όπου χρίστηκε σκόρερ.

Juventus' Leonardo Bonucci celebrates the 3-1 win after the Group H Champions League soccer match between Sevilla and Juventus at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Tuesday Nov. 22, 2016. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Juventus' Leonardo Bonucci celebrates the 3-1 win after the Group H Champions League soccer match between Sevilla and Juventus at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Tuesday Nov. 22, 2016. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Παρά τις "φωνές" διαμαρτυρίας ωστόσο, η διοίκηση της Γιουβέντους άνοιξε τις αγκαλιές της και τον υποδέχτηκε ξανά (την ώρα που Ιγκουαΐν και Καλντάρα έκαναν το αντίθετο δρομολόγιο), με τον 31χρονο διεθνή Ιταλό στόπερ να καλείται πλέον να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των οπαδών η οποία κλονίστηκε συθέμελα μετά την αποχώρησή του.

Τα social media "πήραν φωτιά" τα τελευταία 24ωρα από οπαδούς που δεν εκφράστηκαν με κολακευτικά λόγια για τον ίδιο μετά το deal ενώ ο ίδιος έγινε μάρτυρας ενός αξιοσημείωτου περιστατικού στο φινάλε της τελευταίας προπόνησης της Γιουβέντους.

Ενώ οι παίκτες χειροκροτήθηκαν και ο ίδιος είχε την ευκαιρία να βγάλει μπόλικες selfie μέσα σε ένα όμορφο κλίμα, η ηρεμία διαταράχτηκε από τη φωνή ενός οπαδού που του φώναξε: " Πότε θα ζητήσεις συγγνώμη για αυτό που έκανες;", αναφερόμενος στον πανηγυρισμό του για το προ μηνών γκολ κόντρα στην Γιουβέντους.

" Δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω με λόγια, οφείλω να απαντήσω στο γήπεδο", του απάντησε σε χρόνο dt ο Μπονούτσι, ο οποίος σίγουρα θα έχει μεγάλη αγωνία ενόψει της 25ης Αυγούστου, με την Γιουβέντους να δίνει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι εντός έδρας κόντρα στην Λάτσιο και τους οπαδούς να αναμένεται να "πάρουν θέση", σε ένα άτυπο δημοψήφισμα, υπέρ ή κατά του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK