Ζήτησε συγγνώμη ο Μπονούτσι και την έκαναν δεκτή οι σκληροπυρηνικοί!

Έναν χρόνο μετά την "προδοσία" του , ο Λεονάρντο Μπονούτσι όχι μόνο επέστρεψε στην Γιουβέντους αλλά κατάφερε να πάρει και... συγχωροχάρτι από τους οργανωμένους οπαδούς της. Δείτε το VIDEO!

In this Sunday, Aug.12, 2018 file photo Juventus' Leonardo Bonucci participates at a friendly match between the Juventus A and B teams, in Villar Perosa, northern Italy. Bonucci sensationally returned to Juventus from AC Milan as part of the deal which saw Gonzalo Higuain and Mattia Caldara move the other way. (AP Photo/Antonio Calanni)
In this Sunday, Aug.12, 2018 file photo Juventus' Leonardo Bonucci participates at a friendly match between the Juventus A and B teams, in Villar Perosa, northern Italy. Bonucci sensationally returned to Juventus from AC Milan as part of the deal which saw Gonzalo Higuain and Mattia Caldara move the other way. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Εάν η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο αποτέλεσε την ποδοσφαιρική "βόμβα" του καλοκαιριού, τότε η επιστροφή του Λεονάρντο Μπονούτσι στην Γιουβέντους μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως... εκρηκτική.

Και αυτό γιατί ήρθε μόλις έναν χρόνο μετά τη μετακίνησή του στην Μίλαν έναντι 42.000.000 ευρώ αλλά και λίγους μήνες μετά το Γιουβέντους-Μίλαν όπου ο "Λέο" μπήκε στη... black list των τιφόζι της "κυρίας", έχοντας πανηγυρίσει έξαλλα (προκλητικά για αυτούς) γκολ του κόντρα σε αυτήν.

Τελικά όμως ο χρόνος αποδεινύεται ο πιο καλός και αξιόπιστος θεραπευτής για όλες τις πληγές, με την περίπτωση του Μπονούτσι να είναι ενδεικτική.

Ζήτησε συγγνώμη ο Μπονούτσι και την έκαναν δεκτή οι σκληροπυρηνικοί!

Στον πρώτο επίσημο εντός έδρας αγώνα της σεζόν, απέναντι στην Λάτσιο, ο 31χρονος Ιταλός στόπερ έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από όλες τις κερκίδες του "Juventus Stadium" πλην εκείνης των φανατικών, με την Curva Sud να τον αποδοκιμάζει και να του στέλνει μήνυμα πως... δεν ξεχνάει.

Και όμως στο φινάλε έγινε η ανατροπή! Μετά τα καθιερωμένα "όλε" μπροστά στην κερκίδα, ο "Νο 19" της ομάδας του Αλέγκρι δεν έμεινε μόνο στο χειροκρότημα αλλά ένωσε τα χέρια του και τα έφερε κοντά στο πρόσωπό του, κάνοντας την χειρονομία με την οποία θέλει κάποιος να πει "συγχωρέστε με".

Αυτό ήταν! Η κίνηση φιλίας του Μπονούτσι απέδωσε αν κρίνει κανείς από τα χειροκροτήματα που εισέπραξε και όλα δείχνουν πως πλέον υπάρχει ειρήνη μεταξύ των δύο πλευρών, με το ψυχροπολεμικό κλίμα να έχει κλειδωθεί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας...

News 24/7

24MEDIA NETWORK