Δίνουν 20.000.000 ευρώ για το "μαύρο πρόβατο" της Κροατίας

Ο Νίκολα Κάλινιτς εξοστρακίστηκε από την αποστολή της Κροατίας τις πρώτες ημέρες του Μουντιάλ, παρόλα αυτά συνεχίζει να... περνάει η μπογιά του καθώς ετοιμάζεται να πάρει μεταγραφή από την Μίλαν!

AC Milan's Nikola Kalinic, left, celebrates with his teammate Patrick Cutrone after scoring his side's third goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 20, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Nikola Kalinic, left, celebrates with his teammate Patrick Cutrone after scoring his side's third goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 20, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Το Μουντιάλ της Ρωσίας αποτέλεσε μία τραυματική εμπειρία για τον Νίκολα Κάλινιτς καθώς την ώρα που οι συμπατριώτες του έφτασαν στο σημείο να διεκδικούν το τρόπαιο του Μουντιάλ εκείνος είναι υποχρεωμένος να παίρνει μέρος στην προετοιμασία της Μίλαν.

Φυσικά και δεν είναι... μαρτύριο το να προπονείται με την Μίλαν, ωστόσο θα μπορούσε και ο ίδιος να ήταν μέλος αυτής της εκπληκτικής παρέας που έχει φτιάξει ο Ντάλιτς, αρκεί να μην υπέπεφτε σε πειθαρχικό παράπτωμα που έκανε τον ομοσπονδιακό τεχνικό να τον στείλει... σπίτι του αμέσως μετά το ματς της πρεμιέρας!

Το εντυπωσιακό με τον πρώην άσο της Φιορεντίνα και νυν της Μίλαν είναι πως βρίσκεται πολύ κοντά στο να πάρει μεταγραφή σε έναν εξίσου σπουδαίο ευρωπαϊκό σύλλογο, με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ να αναφέρουν πως έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Μίλαν.

Οι "ροχιμπλάνκος" προσφέρουν το ποσό των 20.000.000 ευρώ για να γίνει το deal θεωρώντας τον ως μία αξιόπιστη λύση πίσω από τον Ντιέγκο Κόστα για την επίθεση και οι "ροσονέρι" έχουν αποδεχτεί την πρόταση, και το μόνο που απομένει είναι να πραγματοποιηθεί κάποια συνεδρίαση του νέου διοικητικού σχήματος των Μιλανέζων για να επικυρωθεί η συμφωνία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK