"Κόλπο γκρόσο" στο... 90' με 80.000.000 ευρώ και δύο παίκτες!

Απίστευτο μπρα ντε φερ στο φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, με την Μίλαν να δίνει γη και ύδωρ για τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και την Λάτσιο να αντιστέκεται αξιώνοντας ακόμα περισσότερα. Την ίδια ώρα η Γιουβέντους είναι στη... γωνία και καραδοκεί για τον Σέρβο ταλαντούχο μέσο. Διαβάστε όλο το story.

"Κόλπο γκρόσο" στο... 90' με 80.000.000 ευρώ και δύο παίκτες!

Τι χρώμα φανέλας θα φοράει το Σάββατο (18/8) ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς; Αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί τη δεδομένη χρονικήκ στιγμή τους οπαδούς τριών ιστορικών ομάδων της Ιταλίας, με τον 23χρονο Σέρβο μέσο να ανήκει μεν στην Λάτσιο εδώ και μία τριετία αλλά τις Μίλαν και Γιουβέντους να δίνουν μάχη για να τον κάνουν δικό τους και να ενισχύσουν το ρόστερ τους.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της τορινέζικης "Tuttosport", τις τελευταίες ώρες η Μίλαν προχώρησε σε ένα δυνατό "χτύπημα" για να τον πάρει άμεσα στο Μιλάνο, προσφέροντας 30.000.000 ευρώ στην Λάτσιο αλλά και "πληρωμένους" τους Μποναβεντούρα και Μπορίνι, συν την υποχρέωση από την πλευρά της να καταβάλλει άλλα 50.000.000 ευρώ μέσα στις επόμενες δύο σεζόν.

Το εντυπωσιακό είναι πως η συγκεκριμένη πρόταση βρήκε... τοίχο, με τον πρόεδρο της Λάτσιο Κλάουντιο Λοτίτο να μη φαίνεται ευχαριστημένος από την προσφορά και να αξιώνει το ποσό των 120.000.000 ευρώ σε δόσεις, με ένα σημαντικό μέρος να καταβάλλεται άμεσα (τουλάχιστον 40 εκατομμύρια ευρώ, με το ποσό των 80 εκατομμυρίων να είναι το ιδανικό για αυτόν).

Την ίδια ώρα η Γιουβέντους φέρεται να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, με τους πρωταθλητές Ιταλίας να επιθυμούν να μην κλείσει το deal μεταξύ της Μίλαν και της Λάτσιο και ο παίκτης να παραμείνει στην πρωτεύουσα, ώστε να κάνουν κίνηση σε μία από τις δύο ερχόμενες μεταγραφικές περιόδους.

Η παραμονή του Πιάνιτς στο Τορίνο τους έκανε να "αποσυρθούν" τώρα από τη διεκδίκησή του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, με τον Σέρβο άσο να είναι πάντως ψηλά στη μεταγραφική λίστα τους και να έχουν σκοπό να προσεγγίσουν τους "λατσιάλι" είτε τον Ιανουάριο είτε τον Ιούνιο του 2019.

Έχουν μάλιστα και ένα ατού σε σύγκριση με τους "ροσονέρι" που δεν είναι άλλο από τις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρούν με τον Ζόρζε Μέντες ελέω της πρόσφατης ηχηρής μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο μεγαλοατζέντη να είναι επίσης πολύ καλός φίλος του Λοτίτο...

Σημείωνεται πως η Μίλαν έχει ακόμα μερικές ώρες για να κάνει το "κόλπο γκρόσο", με το παράθυρο των μεταγραφών στη γειτονική χώρα να κλείνει για αυτό το καλοκαίρι στις 20:00 της Παρασκευής τοπική ώρα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK