Μοίρασε... φαρμάκι με την πρόβλεψή του ο Κασάνο!

Ο Αντόνιο Κασάνο έχει φορέσει τη φανέλα της Μίλαν και της Ίντερ όμως έκανε την καρδιά τους περιβόλι με την πρόβλεψή του για τη μάχη του τίτλου και τα εγκώμια στη "μισητή" Γιουβέντους...

Sampdoria's Antonio Cassano celebrates after scoring a goal during a Serie A soccer match between Sampdoria and Juventus Milan, in Genoa, Italy, Sunday, Jan. 10, 2016. (AP Photo/Carlo Baroncini)
Sampdoria's Antonio Cassano celebrates after scoring a goal during a Serie A soccer match between Sampdoria and Juventus Milan, in Genoa, Italy, Sunday, Jan. 10, 2016. (AP Photo/Carlo Baroncini) AP PHOTO/CARLO BARONCINI

Μπορεί ο ίδιος να έχει αγωνιστεί στις δύο εκπροσώπους του Μιλάνου και οι δρόμοι του με την Γιουβέντους να μη διασταυρώθηκαν ποτέ, αυτό πάντως δεν εμποδίζει τον Αντόνιο Κασάνο να αφιερώνει μελιστάλαχτα λόγια για την πρωταθλήτρια Ιταλίας των επτά τελευταίων ετών και να την χρίζει ως το απόλυτο φαβορί για το 8ο σερί σκουντέτο.

"Η Γιουβέντους είναι όπως ο Μπολτ. Εάν βγει στην πίστα και θέλει να νικήσει, θα το πετύχει. Αν το θέλει, μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα από τον Φεβρουάριο και έπειτα να έχει στο μυαλό της το Champions League", τόνισε ο 36χρονος επιθετικός (βρίσκεται ακόμα σε αναζήτηση ομάδας για να κλείσει την καριέρα του) και πρόσθεσε:

"Σε σχέση με τις άλλες ομάδες είναι μπροστά περίπου 3-4 χρόνια. Είναι θέμα προγραμματισμού, ιδεών και επιλογών. Παίρνουν 10 με τόνο για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τώρα λένε πως οι μεγάλοι παίκτες αρχίζουν να επιστρέφουν στην Ιταλία αλλά η πραγματικότητα είναι πως πηγαίνουν μόνο στην Γιουβέντους".

Ποιες ομάδες όμως βλέπει πως θα δώσουν μάχη για να τερματίσουν πίσω από το σύνολο του Μάσιμο Αλέγκρι; "Η Νάπολι θα μείνει εκτός τετράδας επειδή δεν έχει παίκτες που είναι γεννημένοι πρωταθλητές και της λείπει ο τοπ παίκτης.

Ίντερ, Ρόμα και Λάτσιο έχουν ενισχυθεί. Η Μίλαν έχει ανάγκη και από άλλες μεταγραφές, ο Ιγκουαΐν χρειάζεται στήριξη, είναι πολύ πιο δυνατός από όλους τους άλλους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK