Καρνέζης ή Οσπίνα; Το μόνο δίλημμα του Αντσελότι για το ντέρμπι!

Ο Νταβίντ Οσπίνα έκανε αρκετές προπονήσεις με την Νάπολι και απειλεί τον Ορέστη Καρνέζη στη μάχη για το ποιος θα φορέσει γάντια βασικού απέναντι στην Μίλαν. Τι θα επιλέξει ο Αντσελότι στο φινάλε;

Καρνέζης ή Οσπίνα; Το μόνο δίλημμα του Αντσελότι για το ντέρμπι!

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει σύμφωνα με την περίφημη ποδοσφαιρική ρήση και είναι πολύ πιθανό να την ενστερνιστεί ο Κάρλο Αντσελότι, διατηρώντας απέναντι στην Μίλαν την ίδια ακριβώς βασική 11άδα με την οποία παρατάχτηκε στην πρεμιέρα της Serie A απέναντι στην Λάτσιο και επιβλήθηκε με 2-1.

Σε μία τέτοια περίπτωση θα είναι ευνοημένος και ο Ορέστης Καρνέζης που δίνει μάχη με τον Οσπίνα για τη θέση κάτω από την εστία, με την "Sportmediaset" να υποστηρίζει με δημοσίευμά της πως ο "Καρλέτο" έχει μόνο ένα δίλημμα, αυτό για τη θέση του κίπερ, με τον Έλληνα πορτιέρε να έχει το προβάδισμα.

Καρνέζης ή Οσπίνα; Το μόνο δίλημμα του Αντσελότι για το ντέρμπι!

Την ίδια ώρα πάντως η "Tuttosport" υποστηρίζει πως οι "παρτενοπέι" θα έχουν δύο αλλαγές στον αγώνα του "Σαν Πάολο" (αναμένεται να υπάρχει sold out) κόντρα στην Μίλαν σε σχέση με το πρώτο ματς που έδωσαν στο πρωτάθλημα: ο Οσπίνα θα πάρει τη θέση του Καρνέζη και ο Ντιαβαρά του Χάμσικ.

Σε λίγες ώρες από τώρα θα ξέρουμε ποιο μέσο είχε την καλύτερη πληροφόρηση ή διαίσθηση...

News 24/7

24MEDIA NETWORK