Μέγας αντίπαλος της "Γιούβε"... φτιάχτηκε με τον ερχομό του CR7!

Εντάξει, ποδοσφαιρικός πολιτισμός έτος... 3018 από τον πρόεδρο της Νάπολι ο οποίος κρατηθείτε καλωσόρισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους, στη μεγάλη του αντίπαλο που γιγαντώθηκε και θα κάνει ακόμη δυσκολότερη την προσπάθεια της ομάδας του να πάρει το πρωτάθλημα (PHOTO).

Μέγας αντίπαλος της "Γιούβε"... φτιάχτηκε με τον ερχομό του CR7!
ΑΡ

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις μας... έστειλε με την ανάρτησή του στα social media μετά την επισημοποίηση του deal Ρεάλ, Ρονάλντο, Γιουβέντους ύψους 105.000.000 ευρώ.

Όχι, ο Ιταλός δεν έγραψε πως θ' απαντήσει με κάποια μεγάλη μεταγραφή, αντιθέτως καλωσόρισε τον Πορτογάλο σταρ στην τεράστια αντίπαλό του για το πρωτάθλημα!!!

Το πρωί της Τετάρτης ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι "ανέβασε" στο twitter:

"Καλωσόρισες Κριστιάνο, Περισσότερο αλατοπίπερο" εννοώντας πως το ιταλικό πρωτάθλημα θ' αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον με τον ερχομό του CR7.

Τα τελευταία χρόνια η Νάπολι είναι η μοναδική ομάδα στην Ιταλία που δείχνει ικανή να γκρεμίσει την Γιουβέντους από την κορυφή, χωρίς επιτυχία μέχρι στιγμής, το παλεύει πάντως.

Ο πρόεδρος της όμως, αντί να προβληματίζεται που ο αντίπαλος "μεγάλωσε" κι άλλο, εκείνος χαίρεται για το ποδόσφαιρο της χώρας. Φοβερά πράγματα...

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι πέρα από το "μπαμ" που έκανε σε όλο τον πλανήτη η μεταγραφή της Γιουβέντους, και η Νάπολι προσπαθεί τα τελευταία χρόνια. Φέτος, μάλιστα έχει φέρει τον Αντσελότι στον πάγκο και σύμφωνα με δημοσιεύματα ετοιμάζεται να αποκτήσει τους Καρίμ Μπενζεμά και Ανχελ Ντι Μαρία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ POST:

News 24/7

24MEDIA NETWORK