Μετά τον Οτσόα, νέος δυνατός "αντίπαλος" για Καρνέζη

Ο Ορέστης Καρνέζης είναι αυτή τη στιγμή ο Νο 1 κίπερ στην Νάπολι μετά τον τραυματισμό του Μερέτ όμως η θέση του είναι επισφαλής καθώς οι "παρτενοπέι" έχουν βγει στη γύρα για μεταγραφή.

Colombia goalkeeper David Ospina, center, celebrates with teammates Johan Mojica, left, and Davinson Sanchez, right,the end of the group H match between Senegal and Colombia, at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena in Samara, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Colombia goalkeeper David Ospina, center, celebrates with teammates Johan Mojica, left, and Davinson Sanchez, right,the end of the group H match between Senegal and Colombia, at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena in Samara, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Άρχισε στην προετοιμασία με την ταμπέλα του Νο 2 κίπερ πίσω από τον Μερέτ, μετά τον τραυματισμό του συμπαίκτη του πήρε γάντια βασικού, ωστόσο το βαρύ 0-5 στο φιλικό με την Λίβερπουλ είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί σκληρή κριτική και να χάσει πόντους εμπιστοσύνης από τη διοίκηση.

Σαν να μην έφτανε όμως αυτό για τον Ορέστη Καρνέζη, οι "παρτενοπέι" αποφάσισαν -και υπό την πίεση των οπαδών- να βγουν στην αγορά και να αναζητήσουν γκολκίπερ με μεγάλη εμπειρία και τα τελευταία 24ωρα εντείνουν τις προσπάθειές τους να τον αποκτήσουν.

Ο Οτσόα, που έδειξε την αξία του και στο πρόσφατο Μουντιάλ της Ρωσίας, είναι πολύ ψηλά στη λίστα για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες προστέθηκε και άλλο όνομα στηο... κάδρο.

Πρόκειται για τον Νταβίντ Οσπίνα, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως η Νάπολι είναι σε συζητήσεις με την Άρσεναλ επιδιώκοντας το δανεισμό του Κολομβιανού διεθνούς κίπερ και να έχει παράλληλα οψιόν αγορας.

Από την πλευρά τους οι "κανονιέρηδες" επιθυμούν να τον παραχωρήσούν αλλά μόνο με κανονική μεταγραφή, με τις δύο πλευρές να εξακολουθούν να βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK