Πρόλαβε στο παρά... πέντε και πήρε κίπερ ο Αντσελότι

Η Νάπολι έψαχνε διακαώς τερματοφύλακα για να πάρει φανέλα βασικού τη φετινή σεζόν και τον βρήκε λίγο πριν τη λήξη των μεταγραφών στο πρόσωπο του Νταβίντ Οσπίνα.

Πρόλαβε στο παρά... πέντε και πήρε κίπερ ο Αντσελότι

Ο Ορέστης Καρνέζης είχε τη "χρυσή" ευκαιρία να αρπάξει τα γάντια του βασικού μετά τον τραυματισμό του Άλεξ Μερέτ στην προετοιμασία όμως δεν ικανοποίησε απόλυτα με τις εμφανίσεις του και έτσι ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έδωσε εντολή ώστε η ομάδα του να κινηθεί για την απόκτηση ενός έμπειρου κίπερ (το 0-5 από την Λίβερπουλ έπαιξε σημαντικό ρόλο).

Οι υποψήφιοι ήταν αρκετοί όμως τελικά εκείνος που πήρε το χρίσμα ήταν ο Νταβίντ Οσπίνα που είχε μάλιστα έναν καλό λόγο να επιλέξει τη Νάπολι: το γεγονός πως μετά την απόκτηση του Λένο και την παρουσία του Τσεχ στο Λονδίνο, η Άρσεναλ τον υπολόγιζε ως τρίτο κατά σειρά τερματοφύλακα συνεπώς θα είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Κάπως έτσι το deal μεταξύ των "παρτενοπέι" και των "κανονιέρηδων" πήρε σάρκα και οστά, με τον βασικό κίπερ της εθνικής Κολομβίας να μετακινείται ως δανεικός στην ομάδα του ιταλικού Νότου, η οποία έχει μάλιστα και δικαίωμα αγοράς του το καλοκαίρι του 2019.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πρόλαβε και κατέθεσε το συμβόλαιό του στην Λίγκα πριν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο (ήταν μέχρι τις 20:00 τοπική ώρα) και μάλιστα τον καλωσόρισε επίσημα μέσω Twitter τόσο ο σύλλογος όσο και ο πρόεδρος Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK