Την κόντρα Ντε Λαουρέντις-οπαδών την πληρώνει ο... Αντσελότι!

Σκηνικό πολέμου και... εγκατάλειψης στήνεται στο "Σαν Πάολο", με τους οπαδούς της Νάπολι να είναι πυρ και μανία με τον ιδιοκτήτη Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και να ετοιμάζονται για δυναμικές αντιδράσεις.

Bayern coach Carlo Ancelotti gives directions to his players during a Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Christophe Ena)
Bayern coach Carlo Ancelotti gives directions to his players during a Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Υπό φυσιολογικές συνθήκες η αναμέτρηση με την Φιορεντίνα (ζευγάρι του τελικού του Coppa Italia το 2014) θα ήταν ικανή να φέρει πάνω από 50.000 "πιστούς" φανς της Νάπολι στις εξέδρες, ωστόσο αυτό το σενάριο δεν πρόκειται ποτέ να πραγματοποιηθεί.

Αντίθετα, όπως αποκαλύτπουν τα ιταλικά ΜΜΕ, δεν αναμένεται να βρεθούν πάνω από 20.000 φίλοι της Νάπολι στο "Σαν Πάολο", με την αιτία να μην είναι άλλη από την κόντρα μεγάλης μερίδας του κόσμου με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις η οποία έχει φτάσει τώρα στο... απροχώρητο.

Η κίνηση του προέδρου να αγοράσει και την Μπάρι αλλά και η απόφασή του να εκτοξεύσει στα ύψη την τιμή του εισιτηρίου στις θύρες των οργανωμένων οπαδών (35 ευρώ) είναι για τους τιφόζι αιτία... πολέμου και η πρώτη τους αντίδραση θα είναι η βροντερή... απουσία από τον αγώνα με την Φιορεντίνα.

Napoli president Aurelio De Laurentiis waits for the start of a Serie A soccer match between Sassuolo and Napoli at Reggio Emilia's Mapei stadium, Italy, Sunday, Aug. 23, 2015. (AP Photo/Marco Vasini)
Napoli president Aurelio De Laurentiis waits for the start of a Serie A soccer match between Sassuolo and Napoli at Reggio Emilia's Mapei stadium, Italy, Sunday, Aug. 23, 2015. (AP Photo/Marco Vasini) AP PHOTO/MARCO VASINI

Υπάρχουν όμως και... χειρότερα, με την ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset" να υποστηρίζει πως η Curva A επεξεργάζεται σχέδιο για να τιμωρηθεί η Νάπολι (!) στον πρώτο της εντός έδρας αγώνα στο Champions League, απέναντι στην Λίβερπουλ στις 3 Οκτωβρίου.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως αυτό μπορεί να γίνει είτε με κάποιο πέταμα πυρσού ή με κάποια κροτίδα, ή ακόμα και με παρουσία κόσμου στα σκαλιά του γηπέδου όπου απαγορεύεται ρητά από την UEFA, με τον απώτερο στόχο τους να είναι η τιμωρία της διοίκησης μέσω κάποιου τσουχτερού προστίμου!

Αν σε όλα αυτά προσθέσετε και την παρουσία οπαδών της Λίβερπουλ στην πόλη της Νάπολης εκείνες τις ημέρες, τότε το μείγμα είναι κάτι παραπάνω από εκρηκτικό...

News 24/7

24MEDIA NETWORK