Του έφυγε ο Ρέινα, πάει για "μεγάλη ψαριά" ο Αντσελότι!

Ο Πέπε Ρέινα άφησε τη Νάπολι για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μίλαν όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι αποφασισμένος να κάνει "κόλπο γκρόσο" με μεταγραφή από το... Μιλάνο!

Bayern coach Carlo Ancelotti gives directions to his players during a Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Christophe Ena)
Bayern coach Carlo Ancelotti gives directions to his players during a Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Οι συζητήσεις με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για τον Ρουί Πατρίσιο δεν τελεσφόρησαν, το ίδιο και οι διαπραγματεύσεις με την Μπάγερ Λεβερκούζεν για τον Λένο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι και στην προσπάθειά του να αντικαταστήσει κάτω από την εστία τον Πέπε Ρέινα που πάει στην Μίλαν είναι αποφασισμένος για μεγάλο "χτύπημα".

Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η "Corriere della Sera", ο "Καρλέτο" έχει βάλει στο... μάτι τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς, την κολώνα κάτω από την εστία της Ίντερ εδώ και μία εξαετία, και για να δελεάσει τους "νερατζούρι" θα προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 30 εκ.ευρώ!

Ποσό μάλιστα που ενδέχεται να κάνει την Ίντερ να το αποδεχτεί από τη στιγμή που χρειάζεται να βάλει άμεσα ένα ποσό κοντά στα 40 εκ.ευρώ στα ταμεία της για να τηρήσει το Financial Fair Play.

News 24/7

24MEDIA NETWORK