Δεν παίρνει σύνταξη στις ΗΠΑ αλλά στη Ρόμα ο Ντε Ρόσι

Μετά τον Φραντσέσκο Τότι έρχεται η σειρά του υπαρχηγού της Ρόμα να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που αγάπησε και υπηρέτησε από μικρό παιδί. Διαβάστε λεπτομέρειες του deal.

Roma midfielder Daniele De Rossi (16) after an International Champions Cup tournament soccer match against Tottenham Wednesday, July 25, 2018, in San Diego. (AP Photo/Gregory Bull)
Roma midfielder Daniele De Rossi (16) after an International Champions Cup tournament soccer match against Tottenham Wednesday, July 25, 2018, in San Diego. (AP Photo/Gregory Bull) AP PHOTO/GREGORY BULL

Η σημαία για πάντα στον ιστό της! Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι είχε δηλώσει αρκετές φορές στο παρελθόν πως θα τον ενδιέφερε η προοπτική να αγωνιστεί στο φινάλε της καριέρας του εκτός Ευρώπης, με προτίμηση στο MLS των ΗΠΑ, φαίνεται όμως πως η Ρόμα έχει άλλη άποψη.

Η ομάδα με την οποία έχει συνδέσει το όνομά του τα τελευταία 17 χρόνια έχοντας το μεγαλύτερο διάστημα το ρόλο του "υπαρχηγού" πίσω από τον Τότι, δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει και είναι έτοιμη να κάνει κίνηση για να τον κρατήσει στο "Ολίμπικο" μέχρι να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset", οι Ρωμαίοι δεν θέλουν να αφήσουν το χρόνο να περάσει από τη στιγμή που το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και για αυτό θα του το ανανεώσουν για έναν χρόνο ακόμα.

Οι δύο πλευρές αναμένεται να έχουν ραντεβού όπου εκεί ο Ντε Ρόσι θα υπογράψει ως το 2020 το νέο του συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές ύψους 1.500.000 ευρώ συν μπόνους.

Όλα δείχνουν πως αυτό θα είναι και το τελευταίο στην καριέρα του, καθώς σε δύο χρόνια από τώρα θα έχει πατήσει τα 37 του χρόνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK