Επίσκεψη-έκπληξη από "πρώην" στο προπονητικό της Ρόμα

O Ρατζά Ναϊνγκολάν είναι πλέον παίκτης της Ίντερ όμως ποιος είπε ότι έριξε μαύρη πέτρα πίσω του; Ένα video που έκανε την εμφάνισή του στα social media δείχνει το ακριβώς αντίθετο για τον Βέλγο άσο...

Roma's Edin Dzeko, center, celebrates with Radja Nainggolan, left and Daniele De Rossi after scoring his side's 4th goal during a Europa League, Round of 32, 1st leg soccer match between Villarreal and Roma at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Thursday Feb. 16, 2017. (AP Photo/Alberto Saiz)
Roma's Edin Dzeko, center, celebrates with Radja Nainggolan, left and Daniele De Rossi after scoring his side's 4th goal during a Europa League, Round of 32, 1st leg soccer match between Villarreal and Roma at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Thursday Feb. 16, 2017. (AP Photo/Alberto Saiz) AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Όταν ο Μίραλεμ Πιάνιτς πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει την πρωτεύουσα και να μετακομίσει στο Τορίνο δέχτηκε αρκετή κριτική για τους περισσότερους -ακόμα και εντός της ομάδας της Ρόμα- έγινε persona non grata.

Δεν ισχύει πάντως το ίδιο σε καμία περίπτωση για τη νέα απώλεια της Ρόμα, με τον Ρατζά Ναϊνγκολάν να παίρνει μεταγραφή στην Ίντερ αλλά να αποδεικνύει πως το δέσιμο που έχει με τους "τζαλορόσι" μετά από 4 χρόνια σε αυτούς, παραμένει ισχυρότατο.

Αυτό φάνηκε από την επίσκεψη του Βέλγου στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στην Τριγκόρια στο πλαίσιο της πρώτης μάζωξης των παικτών του Ντι Φραντσέσκο ενόψει της νέας σεζόν, με τον Ναϊνγκολάν να πηγαίνει για να χαιρετήσει μέλη του τεχνικού επιτελείου και υπαλλήλους της ομάδας και να έχει και θερμό τετ α τετ με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

"Ήταν χαρά μου, θα μου λείψετε όλοι, σας αγαπώ", ήταν τα λόγια του Ναϊνγκολάν, που ανέβασε και σχετικό video, το τελευταίο του από τα ενδότερα των Ρωμαίων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK