Η ρήτρα των 36.000.000 ευρώ δεν φτάνει για να πάρει η Τσέλσι τον Μανωλά!

Η Τσέλσι ασκεί ασφυκτικό πρέσινγκ στην Ρόμα για να αποκτήσει τον Κώστα Μανωλά, όμως ο Έλληνας διεθνής στόπερ είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το νέο συμβόλαιο που εξασφάλισε χάρη στην ιταλική ομάδα και δεν δείχνει καμία διάθεση να την φέρει σε δύσκολη θέση. Διαβάστε τι αναφέρει το ρεπορτάζ της "Corriere dello Sport".

Inter Milan's Mauro Icardi, left, and Roma's Kostas Manolas vie for the ball during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and AS Roma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Jan. 21, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Mauro Icardi, left, and Roma's Kostas Manolas vie for the ball during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and AS Roma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Jan. 21, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Τσέλσι πιέζει, η Premier League φαντάζει (και είναι) σούπερ ελκυστικός προορισμός, όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο Κώστας Μανωλάς θα χρησιμοποιήσει τη δυνατότητα που του δίνει η ρήτρα αποδέσμευσης που έχει υπογράψει με την Ρόμα (ύψους 36.000.000 ευρώ) ώστε να πιέσει καταστάσεις και να φύγει... μια ώρα αρχύτερα.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει με σημερινό της αποκαλυπτικό δημοσίευμα η "Corriere dello Sport", με την εφημερίδα της Ρώμης να αναφέρει αναλυτικά:

"Ο Κώστας Μανωλάς γνωστοποίησε στη διοίκηση της Ρόμα πως δεν θέλει να επωφεληθεί από τη ρήτρα αποδέσμευσης που έχει μπει στα 36 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό δεν σημαίνει πως θα μείνει 100% στην Ρόμα αλλά σημαίνει πως οι δύο πλευρές θα πρέπει να καλύψουν αμοιβαία απόσταση για να έρθει συμφωνία.

Atletico's Fernando Torres, right, is challenged by Roma's Kostas Manolas during a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Roma at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Paul White)
Atletico's Fernando Torres, right, is challenged by Roma's Kostas Manolas during a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Roma at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν τηλεφωνικές επαφές μεταξύ του Μανωλά και του Μοντσι, με τον παίκτη, που βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές, να μην έχει εκφράσει ποτέ την επιθυμία του να φύγει από την Ρόμα.

Το έδειξε άλλωστε και έναν χρόνο πριν όταν υπήρχαν οι προϋποθέσεις για να πάει στην Ζενίτι και με δικές του κινήσεις ναυάγησε το deal στο φινάλε, με αποτέλεσμα να αναγκάσει την Ρόμα να πουλήσει τον Ρίντιγκερ για να τηρήσει το Financial Fair Play.

Προκειμένου να ξεπληρώσει στη Ρόμα, δούλεψε πάρα πολύ το καλοκαίρι του 2017 και πήρε με την αξία του νέο συμβόλαιο μέχρι το 2022: στο Λονδίνο θα κερδίζει βέβαια 1.500.000 ευρώ παραπάνω το χρόνο αλλά και στην Ρωσία πέρυσι θα έπαιρνε περισσότερα χρήματα αν πήγαινε.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως μετά τα ρούβλια, ο Μανωλάς θα απορρίψει και τις λίρες. Για να έρθει όμως το διαζύγιο με την Ρόμα θα πρέπει να συμφωνήσουν και οι τρεις πλευρές, με την Τσέλσι να μην μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί τη ρήτρα για να πιέσει καταστάσεις καθώς ο Μανωλάς δεν πιέζει την Ρόμα για να φύγει...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK