Η Ρόμα έχει τον πιο... παλαβό λογαριασμό στο twitter

Ο αγγλικός λογαριασμός twitter της Ρόμα βρήκε μία νέα πρόκληση. Να κάνει γνωστές ερασιτεχνικές ομάδες, τώρα που υπάρχει διακοπή πρωταθλημάτων. Στο παρελθόν, έχει κάνει κι άλλα παλαβά πράγματα.

Η Ρόμα έχει τον πιο... παλαβό λογαριασμό στο twitter
AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο αγγλικός λογαριασμός twitter της Ρόμα δεν είναι απλά καλός για να τον ακολουθείς, αλλά τόσο καλός ώστε να σε αναγκάσει να φτιάξεις twitter account.

Σχολιάζει χιουμοριστικά την επικαιρότητα, ακόμα και τις ήττες των 'τζιαλορόσι', δημιουργεί memes, απαντάει σε αναγνώστες, αλλά πολλές φορές ξεφεύγει σε φαντασία.

Τον Μάιο, είχε δημιουργήσει ένα επικό video για την ανάγκη εισαγωγής VAR στο Champions League και όταν η UEFA επιβεβαίωσε αυτήν την εξέλιξη, είπε ευχαριστώ.

Δεν διστάζει να τα... βάζει με άλλους λογαριασμούς twitter (ή να κανακεύει τους φίλους του στην πλατφόρμα), μέσω παρωδίας του περίφημου σκετς 'Obama Meet & Greet' από το Key & Peele.

Ο άνθρωπος (ή άνθρωποι) που χειρίζεται τον λογαριασμό τόλμησε ακόμα και να προκαλέσει τους παίκτες της ομάδας σε... άβολες καταστάσεις, με συνέπεια αυτό το ανοσιούργημα από τον αρχηγό Ντανιέλε ντε Ρόσι, όταν μετείχε στο #LupettoChallenge, σχεδιάζοντας τον λύκο από το σήμα του συλλόγου.





Το πιο πρόσφατο 'χτύπημα' ήρθε με την ποδοσφαιρική ανομβρία των ημερών. Το ASRomaEN αποφάσισε πως το διασυλλογικό ποδόσφαιρο δεν σταματάει, αρκεί να ψάξεις αρκετά. Και βρήκε δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα, μία ομάδα από τη Ναμίμπια και μία από τα ερασιτεχνικά της Σκωτίας και με 'τιτιβίσματα' προώθησε τους λογαριασμούς τους!





Photo credits: AP Photo/Gregorio Borgia

News 24/7

24MEDIA NETWORK