Το εντυπωσιακό "μήνυμα" του Μανωλά για τον Ρονάλντο!

Τι χρειάζεται η Ρόμα για να κοντράρει την Γιουβέντους και να την εκτοπίσει από την κορυφή και για ποιο λόγο χαίρεται που η "βέκια σινιόρα" έκανε το απόλυτο μπαμ του καλοκαιριού με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο; Ο Κώστας Μανωλάς δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ESPN...

Lazio's Ciro Immobile, right, and Roma's Kostas Manolas vie for the ball during an Italian Serie A soccer match between AS Roma and Lazio, at the Olympic stadium in Rome, Sunday, April 15, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Lazio's Ciro Immobile, right, and Roma's Kostas Manolas vie for the ball during an Italian Serie A soccer match between AS Roma and Lazio, at the Olympic stadium in Rome, Sunday, April 15, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ετοιμάζεται για την πέμπτη διαδοχική σεζόν του με τη φανέλα της Ρόμα, είναι ένα από τα παλαιότερα και εμπειρότερα στελέχη στην ομάδα και έχει το θάρρος της γνώμης του, γεγονός που κάνει άπαντες να υπολογίζουν στην άποψή του εντός των αποδυτηρίων.

Λίγο πριν την έναρξη της φετινής σεζόν και κατά τη διάρκεια της περιοδείας των "λύκων" στις ΗΠΑ όπου δίνουν σειρά φιλικών, ο Κώστας Μανωλάς παραχώρησε συνέντευξη στο "Espn" και εκεί χάρισε κάποιες ενδιαφέρουσες ατάκες για την ομάδα του, την Γιουβέντους, τον Ρονάλντο και την εθνική Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ:

Ήρθαν πάρα πολλοί παίκτες. Η Ρόμα μπορεί να εκτοπίσει την Γιουβέντους;

"Πήραμε ένα κάρο παίκτες αυτό το χρόνο. Αρχικά πρέπει να συνηθίσουν στα πράγματα που ζητάει ο προπονητής. Η Γιουβέντους είναι πραγματικά ισχυρή και το φαβορί για το σκουντέτο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να βελτιωθούμε σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν".

Πιστεύεις πως η Serie A έκανε ένα βήμα προς τα εμπρός χάρη στην άφιξη του Ρονάλντο; Πιστεύεις ότι θα τον ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες;

"Φυσικά, όταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες έρχεται στη Serie A, είναι πάντα ένα καλό πράγμα. Για μας ο Ρονάλντο μπορεί να είναι ένα έξτρα κίνητρο επειδή όταν παίζεις απέναντι σε τέτοιους παίκτες, πρέπει να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου".

Το εντυπωσιακό "μήνυμα" του Μανωλά για τον Ρονάλντο!

Θα ήθελες να βλέπεις περισσότερους τέτοιους παίκτες στο ιταλικό πρωτάθλημα;

"Θα μου άρεσε. Θα προτιμούσα νε έχω τέτοιους παίκτες στην ομάδα μας. Θα ήμουν ευτυχισμένος".

Ποιοι είναι οι στόχοι σου με την Ελλάδα;

"Θα πρέπει να αρχίσουμε καλά στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Δεν συμμετείχαμε στις δύο τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις, αυτά τα δύο χρόνια που έρχονται πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε".

Βλέπεις την Εθνική Ελλάδας στο Euro 2020;

"Το ελπίζω, θα πρέπει να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Δεν είμαστε Βραζιλία, αλλά η Ελλάδα. Θα πρέπει να δώσουμε το μάξιμου και ελπίζουμε να πάμε καλά".

Είσαι στην Ρόμα εδώ και 4 χρόνια, το μέλλον;

"Ετοιμάζομαι για τον πέμπτο χρόνο. Εάν δεν ήμουν καλά, δεν θα έμενα στην Ρόμα, μου αρέσει εδώ. Μου αρέσει η ζωή στην Ρώμη, όπως και στην οικογένειά μου. Παραμένω εδώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK