Από τα 5.7 εκατ. η Μπενφίκα θέλει να βγάλει 80!

Η ρήτρα στο συμβόλαιο του Φράνκο Σέρβι, αυτού που οφείλεται για δύο γκολ στην Τούμπα, απευθύνεται μονάχα σε γερά πορτοφόλια, όχι σε "φτωχαδάκια"!

CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Το καλοκαίρι του 2015 ξόδεψε σχεδόν 6 εκατομμύρια για να τον αγοράσει από τη Ροσάριο Σεντράλ, αφήνοντάς τον δανεικό για μια σεζόν, και τρία χρόνια μετά τον πουλάει έναντι 80!

Η Μπενφίκα, έχοντας μονιμοποιήσει τον Φράνκο Σέρβι στη βασική 11άδα, κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να πολλαπλασιάσει την αξία του και ανανεώνοντας πλέον το συμβόλαιό του να τον "δεσμεύσει" ως το καλοκαίρι του 2023.

Η χρονική διάρκεια της σύμβασής του δεν άλλαξε ιδιαίτερα, επιμηκύνθηκε απλώς για ένα χρόνο. Αυξήθηκαν ωστόσο οι ετήσιες απολαβές του και κατ' επέκταση η ρήτρα αποδέσμευσής του.

Ο αριστερός εξτρέμ των "αετών", στα 24 του πλέον, λογίζεται ως ένα από τα νέα πρότζεκτ του αργεντίνικου ποδοσφαίρου και στο πρόσφατο φιλικό με τη Γουατεμάλα έκανε το ντεμπούτο του στην "αλμπισελέστε".

Στην Ελλάδα θα τον ξαναδούμε στα παιχνίδια της ΑΕΚ με την Μπενφίκα. Στον ΠΑΟΚ έχει ήδη κάνει τη ζημιά του με δύο ασίστ στο ματς της Τούμπας για το 4-1 των Λουζιτανών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK