Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Μήτρογλου στην Μπενφίκα

Η Μπενφίκα παραχώρησε τον Κώστα Μήτρογλου στη Μαρσέιγ, ωστόσο φρόντισε να τον αντικαταστήσει στο... παρά ένα της μεταγραφικής περιόδου.

Benfica's Jonas, left, and Kostas Mitroglou celebrate after winning a penalty shot during a Portuguese league soccer match between Benfica and FC Porto at the Luz stadium in Lisbon, Saturday, April 1, 2017. (AP Photo/Armando Franca)
mitroglou AP

Την απόκτηση του 21χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα με τη μορφή δανεισμού από την Ίντερ ανακοίνωσε η Μπενφίκα αργά το βράδυ της Πέμπτης (31/8).

Η πορτογαλική ομάδα έφτασε σε συμφωνία με τους Ιταλούς στο παρά ένα της μεταγραφικής περιόδου κι έτσι κατάφερε να αντικαταστήσει τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος μετακόμισε στην γαλλική Μαρσέιγ.

Ο "Γκαμπιγκόλ" αν και η Ίντερ είχε δαπανήσει 30 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσει από τη Σάντος, δεν κατάφερε να δείξει το καλό του πρόσωπο στο Μιλάνο και θέλει να... αναγεννηθεί στη Λισαβόνα. Έχει τα προσόντα, αλλά μένει να δούμε αν θα γεμίσει... επάξια τα παπούτσια του Μήτρογλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK