Η Tianjin Quanjian "σκάει" 45 εκατ. για Μήτρογλου!

Τινάζει τη μπάνκα για Μήτρογλου η Tianjin Quanjian! Η ομάδα της Κίνας, σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, καταβάλει τη ρήτρα των 45.000.000 ευρώ στη Μπενφίκα. Απεσταλμένος της σήμερα στη Λισσαβώνα, αρνητικός προς το παρόν ο “Μητρογκόλ”!

Η Tianjin Quanjian "σκάει" 45 εκατ. για Μήτρογλου!

Ο Κώστας Μήτρογλου πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στη Μπενφίκα. Σε 30 παιχνίδια ο 28χρονος στράικερ έχει σημειώσει 20 γκολ. Ειδικά αυτό που πέτυχε την Κυριακή (19/2) απέναντι στη Μπράγκα ήταν ενδεχομένως το καλύτερο της καριέρας του. Στην πιο ώριμη ποδοσφαιρική ηλικία βρίσκεται ο "Μητρογκόλ" και η Tianjin Quanjian δεν το βάζει κάτω στη "μάχη" να τον αποκτήσει.

Μπορεί προ ημερών να κατέθεσε επίσημη πρόταση στους "αετούς" και να απορρίφθηκε, οι Κινέζοι όμως δεν το βάζουν κάτω. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, άνθρωπός της βρίσκεται στη Λισσαβώνα σήμερα με σκοπό να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να ολοκληρωθεί το deal. Οι Κινέζοι κατέστησαν σαφές στη Μπενφίκα ότι σκοπεύουν να καταθέσουν το ποσό που αντιστοιχεί στη ρήτρα. Δηλαδή να δαπανήσουν 45 εκατ. Ευρώ, περίπου 15 περισσότερα από την αρχική προσφορά τους που είχε απορριφθεί από τους “Αετούς”!

Σε μια τέτοια περίπτωση, η Μπενφίκα δεν μπορεί να φέρει καμία αντίρρηση. Είναι υποχρεωμένη να πει το "ναι", αλλά κάπου εκεί έρχεται και ο λόγος του ποδοσφαιριστή. Ο Μήτρογλου δεν είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Ασίας. Είναι ευτυχισμένος στη Λισσαβώνα και στη Μπενφίκα εκτιμά ότι στο μέλλον θα υπάρξει ο χρόνος για μια τέτοια προοπτική, αν όλα πάνε καλά και επιπρόσθετα η συμβία του περιμένει και το πρώτο τους παιδί!

Με άλλα λόγια, παρά την προσπάθεια της ομάδας του Φάμπιο Καναβάρο να τον εντάξει στο δυναμικό της, τα δεδομένα δεν είναι και τόσο απλά, αφού το θέμα της σπουδαίας μεταγραφής "κολλάει" στην επιθυμία του ίδιου του παίκτη. Βέβαια, αν η Tianjin Quanjian προσφέρει παράλληλα εξωπραγματικό συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή, τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί, αν και επαναλαμβάνουμε, οι πιθανότητες να πάει αυτή τη στιγμή στην Κίνα ο "Μητρογκόλ" δεν είναι πολλές.

Σημειώνεται ότι η μεταγραφική περίοδος στην Κίνα εκπνέει στις 28 Φεβρουαρίου.

Δ.ΣΑΜ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK