Ο μάνατζερ του Κάιπερς ξανά μπροστά σε ΑΕΚ - ΟΣΦΠ λόγω... Σέλτικ!

Επανεμφανίστηκε ο agent, Ζακ Λιχτενστάιν και για μία ακόμη φορά τα θέματά του εμπλέκονται με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Σέλτικ. Ο εκρηκτικός μάνατζερ μετά το "κιτρινόμαυρο μέτωπο" για το ζήτημα του Ούγκο Κάιπερς, τώρα μάχεται με τους "Κέλτες" επειδή δεν αφήνουν τον Ντέρικ Μπογιάτα να πάρει μεταγραφή.

Ο μάνατζερ του Κάιπερς ξανά μπροστά σε ΑΕΚ - ΟΣΦΠ λόγω... Σέλτικ!

Καιρό είχαμε να ακούσουμε για τον ατζέντη, Ζακ Λιχτενστάιν.

Για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για τον άνθρωπο που πριν από μερικές εβδομάδες είχε ανοίξει "μέτωπο" με την ΑΕΚ λόγω του Ούγκο Κάιπερς.

Σύμφωνα με τον αστικό μύθο, ο Λιχτενστάιν και ο Κάιπερς, ενώ η πρωταθλήτρια έχει πληρώσει τον Εργοτέλη για να πάρει τον Βέλγο επιθετικό, αμφότεροι αρνήθηκαν τη μεταγραφή και μάλιστα κατηγόρησαν τις δύο ελληνικές ομάδες, δημόσια, πάνω από 3-4 φορές, αρνούμενοι να υπογράψουν συμβόλαιο.

Ο Λιχτενστάιν, λοιπόν, που αρέσκεται να δίνει συνεντεύξεις και ν' ανοίγει μέτωπα, επανήλθε στο προσκήνιο λόγω της Σέλτικ, αντίπαλου της ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League και τον πελάτη του Ντέρικ Μπογιάτα.

Ο Βέλγος αμυντικός που δεν βρίσκεται στην αποστολή της Σέλτικ για το ματς με την Ένωση, την Τρίτη (14/8) στο ΟΑΚΑ, έχει ζητήσει να φύγει από το κλαμπ, εισπράττοντας αρνητική απάντηση από τους διοικούντες.

Το γεγονός κλήθηκε να σχολιάσει ο Λιχτενστάιν που εν μέσω των δηλώσεών του έμπλεξε και τον Ολυμπιακό στην υπόθεση, αναφέροντας πως μαζί με τις Φενερμπαχτσέ και Φούλαμ, οι Πειραιώτες έκαναν πρόταση για τον 27χρονο η οποία όμως απορρίφθηκε όπως και όλες οι υπόλοιπες!

Για την ιστορία ο ιδιοκτήτης του γραφείου "Eleven Management" μίλησε για προτάσεις ύψους 7.000.000 ευρώ!

Υπενθυμίζουμε πως ο συγκεκριμένος μάνατζερ είχε απασχολήσει τα ρεπορτάζ των ΑΕΚ, Ολυμπιακού μια και γράφτηκε ότι προτιμούσε ο Ούγκο Κάιπερς να παίξει μπάλα στους "ερυθρόλευκους" αντί στους "κιτρινόμαυρους". Η ιστορία του Κάιπερς παραμένει άλυτη, ενώ αυτή του Μπογιάτα που είναι σαφώς ακριβότερη και με διεθνή αντίκτυπο μόλις άνοιξε.

Σίγουρα, πάντως, ο Λιχτενστάιν είναι συγκρουσιακός τύπος!

News 24/7

24MEDIA NETWORK