Το πρωτοσέλιδο της Marca για το αντίο του Τόρες είναι ΑΠΟΘΕΩΣΗ του ρομαντισμού!

Ο Φερνάντο Τόρες αποφάσισε να αποχαιρετήσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του την ομάδα της καρδιάς του, Ατλέτικο, ανακοινώνοντας πως θα αποχωρήσει στο φινάλε της σεζόν από τους Μαδριλένους, και η "Marca" τον τίμησε με ένα πρωτοσέλιδο βγαλμένο μέσα από τις πιο αγνές και ρομαντικές σελίδες του ποδοσφαίρου...

Atletico's Fernando Torres acknowledges the spectators after a 4-2 win in the Champions League round of 16 first leg soccer match between Bayer Leverkusen and Atletico Madrid in Leverkusen, Germany, Tuesday, Feb. 21, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Atletico's Fernando Torres acknowledges the spectators after a 4-2 win in the Champions League round of 16 first leg soccer match between Bayer Leverkusen and Atletico Madrid in Leverkusen, Germany, Tuesday, Feb. 21, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

"Απ'όταν ήμουν 10 ετών, πάντα πίστευα πως η Ατλέτικο είναι το σπίτι μου. Έζησα υπέροχες στιγμές, τις οποίες ονειρευόμουν από μικρό παιδί. Αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν μου στην ομάδα. Δεν ήταν μία εύκολη απόφαση, αλλά ένιωσα πως είναι η κατάλληλη στιγμή.

Είναι πολύ δύσκολο να πω "αντίο" για δεύτερη φορά, αφού η πρόθεσή μου ήταν να κρεμάσω τα παπούτσια μου στην Ατλέτικο. Όμως, θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι για δύο, τρία ή και πέντε χρόνια", δήλωσε τη Δευτέρα του Πάσχα ο 34χρονος φορ ο οποίος μέτρησε συνολικά και στις δύο θητείες του με τους "ροχιμπλάνκος" (2001-07, 2015-18) 113 γκολ και 16 ασίστ σε 330 παιχνίδια.

Μία ημέρα μετά η μαδριλένικη εφημερίδα "Marca", η οποία έχει (καλο)μάθει το αναγνωστιστικό κοινό σε άκρως εμπνευσμένα πρωτοσέλιδα, φρόντισε για μία ακόμα φορά να κλέψει τις εντυπώσεις με την πρώτη σελίδα να είναι αφιερωμένη στον "Ελ Νίνιο" (το παρατσούκλι του Τόρες που σημαίνει "Το παιδί") με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

"Το παιδί που όλοι κουβαλάμε μέσα μας", είναι ο τίτλος που συνοδεύει μία φωτογραφία του Τόρες με τη φανέλα της Ατλέτικο σε αρκετά νεαρή ηλικία, με την εφημερίδα να συμπληρώνει: "Ο Φερνάντο Τόρες, σύμβολο της Ατλέτικο και του ισπανικού ποδοσφαίρου, ανακοινώνει πως φεύγει".

Στον Φερνάντο Τόρες είναι πάντως αφιερωμένο και το πρωτοσέλιδο της έτερης μεγάλης αθλητικής εφημερίδας της Μαδρίτης "As", η οποία τιτλοφορείται "Το παιδί Τόρες μας λέει αντίο" και υπενθυμίζει πως είναι ο παίκτης που άνοιξε το δρόμο για τους διαδοχικούς θριάμβους της εθνικής Ισπανίας με το ιστορικό γκολ του κόντρα στην Γερμανία στον τελικό του Euro 2008.

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ MARCA ΚΑΙ ΤΗΣ AS ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΤΟΡΕΣ:

Το πρωτοσέλιδο της Marca για το αντίο του Τόρες είναι ΑΠΟΘΕΩΣΗ του ρομαντισμού!
Το πρωτοσέλιδο της Marca για το αντίο του Τόρες είναι ΑΠΟΘΕΩΣΗ του ρομαντισμού!

News 24/7

24MEDIA NETWORK