Βιδάλ και Λουκάκου για Ατλέτικο Μαδρίτης

Από το πάνω ράφι θα ψωνίσει την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο η Ατλέτικο Μαδρίτης, ώστε να επιχειρήσει την παραμονή της στην κορυφή του ισπανικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Βιδάλ και Λουκάκου για Ατλέτικο Μαδρίτης

Οι "ροχιμπλάνκος" βρίσκονται σε επαφές με τον ατζέντη του Αρτούρο Βιδάλ, ενός εκ των πιο περιζήτητων ποδοσφαιριστών του καλοκαιριού. Στόχος η αναβάθμιση στο χώρο του κέντρου σε σχέση με την περσινή σεζόν και η αναπλήρωση του κενού που αφήνει ο Πορτογάλος Τιάγκο, ο οποίος επιστρέφει στην Τσέλσι.

Το κόστος της μεταγραφής είναι τεράστιο, αφού η Γιουβέντους δεν δείχνει διατεθειμένη να αφήσει το MVP της περσινής σεζόν να αποχωρήσει με λιγότερα από 60.000.000 ευρώ.

Τα χρήματα, πάντως, δεν είναι απαγορευτικά, αφού οι πρωταθλητές Ισπανίας αναμένεται να γεμίσουν τα ταμεία τους από τις πωλήσεις των Ντιέγκο Κόστα και Φελίπε Λουίς στην Τσέλσι.

Το μεταγραφικό πάρε δώσε με τους "μπλε" πιθανότατα να αφορά σε ακόμα έναν ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος επιστρέφει στο "Στάμφορντ Μπριτζ" μετά από τον δανεισμό του στην Έβερτον, ωστόσο ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν φαίνεται διατεθειμένος να τον κρατήσει στην ομάδα.

Οι Ισπανοί έχουν κινηθεί ήδη για τον δανεισμό του, σε μία αντίστοιχη περίπτωση με εκείνη του Τιμπό Κουρτουά. Με αυτόν τον τρόπο θα αναπληρώσει σχεδόν με μηδενικό κοστός το κενό που θα αφήσει ο Κόστα, ακολουθώντας το αντίστροφο δρομολόγιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK