Ο Βαλβέρδε "φλερτάρει"... παρκαρισμένο μπακ του Κλοπ

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει για αριστερό μπακ, ενισχύοντας έτσι τον Ζόρντι Άλμπα ο οποίος είναι απελπιστικά μόνος τα τελευταία χρόνια. Οι υποψήφιοι είναι δύο κι ο ένας μάλιστα δεν υπολογίζεται από τον Γιούργκεν Κλοπ εδώ και καιρό. Οι "Κόκκινοι" τον είχαν αγοράσει 18.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2014.

Ο Βαλβέρδε "φλερτάρει"... παρκαρισμένο μπακ του Κλοπ

Η εκτόξευση του Άντριου Ρόμπερτσον έβαλε στην άκρη των πλάνων του Γιούργκεν Κλοπ τον αξίας 18.000.000 ευρώ, Αλμπέρτο Μορένο.

Ο Ισπανός δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής στο "Ανφιλντ" και εδώ και αρκετό καιρό ψάχνεται για να φύγει!

Σύμφωνα, λοιπόν, με ισπανικά δημοσιεύματα (σ.σ. από την Mundo Deportivo) ο Αλμπέρτο Μορένο έχει μπει στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα, όντας επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, βέβαια, δεν κοιτάζει μόνο τον πρώην άσο της Σεβίλλης, αλλά και τον Νάτσο Μονρεάλ της Άρσεναλ ο οποίος και παλαιότερα είχε γραφτεί στο ρεπορτάζ των "μπλαουγκράνα".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μορένο έχει συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ μέχρι το 2019 και δεν θα είναι καθόλου περίεργο αν οι "Κόκκινοι" τον πουλήσουν τον Γενάρη με στόχο να βγάλουν κάτι από τα 18.000.000 ευρώ που είχαν πληρώσει το καλοκαίρι του 2014.

News 24/7

24MEDIA NETWORK