Ο Βαλβέρδε "ξεφορτώθηκε" δύο παίκτες μέσα σε... 7 λεπτά!

Η Μπαρτσελόνα όχι μόνο κατάφερε να "απαλλαχτεί" από δύο παίκτες που δεν υπολόγιζε για τη νέα σεζόν ο Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά βάζει στα ταμεία της και 34.000.000 ευρώ! Διαβάστε το story.

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde takes part during a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Monday, July 16, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Ernesto Valverde takes part during a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Monday, July 16, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Μπορεί ένας προπονητής, όσο ικανός και αν είναι, να καταφέρνει μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας να γεμίζει τα ταμεία της ομάδας στην οποία εργάζεται με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ;

Η λογική λέει "ΟΧΙ", ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε (σε συνεργασία με τη διοίκηση) κατάφερε να καταρρίψει τους νόμους της αφού φρόντισε να μοιράσει χρήμα στην ομάδα του και την ίδια ώρα να απομακρύνει από το ρόστερ δύο παίκτες που δεν υπολόγιζε ενόψει της νέας σεζόν.

Επτά λεπτά της ώρας ήταν αρκετά για να γίνουν όλα, με τους νταμπλούχους Ισπανίας να ανακοινώνουν μέσα από τον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter την αποχώρηση δύο παικτών που θα συνεχίσουν μάλιστα την καριέρα τους στην ίδια ομάδα: την Έβερτον.

Πρώτα ήρθε η ανακοίνωση για τον Γέρι Μίνα, με την Μπαρτσελόνα να ενημερώνει επίσημα πως ήρθε σε συμφωνία με την Έβερτον για τον διεθνή Κολομβιανό σέντερ μπακ, με τον αγγλικό σύλλογο να καταβάλλει στο πλαίσιο του deal το ποσό των 30.250.000 ευρώ συν 1.500.000 ευρώ ως μπόνους.

Η δεύτερη ανακοίνωση αφορούσε τον Αντρέ Γκόμες, με τον Πορτογάλο μέσο να ντύνεται στα μπλε τη νέα σεζόν, με την Έβερτον να δέχεται να πληρώσει 2.250.000 ευρώ στους Καταλανούς για να ενισχύσει το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του ο Μάρκο Σίλβα.

Σημειώνεται πως πέρα από τους δύο παίκτες της Μπαρτσελόνα, η Έβερτον ανακοίνωσε και την απόκτηση του Βραζιλιάνου winger Μπερνάρντ από την Σαχτάρ, υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τεσσάρων ετών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK