Ο Βαλβέρδε τον θέλει, η Μπάρτσα τον πουλάει όσο όσο

Τι γίνεται όταν ο προπονητής θέλει στην ομάδα κάποιον παίκτη αλλά η διοίκηση σκοπεύει να τον δώσει με την πρώτη ευκαιρία που θα παρουσιαστεί;

Ο Βαλβέρδε τον θέλει, η Μπάρτσα τον πουλάει όσο όσο
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να ενισχύεται σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν προσθέτοντας στο ρόστερ της ταλαντούχους παίκτες που θα την βοηθήσουν να διατηρήσει τα σκήπτρα του πρωταθλητή.

Μετά τις αφίξεις των Αρτούρ, Μάλκομ και Λενγκλέ σειρά έχουν οι αποχωρήσεις και πρώτος υποψήφιος να διαβεί την πόρτα της εξόδου φέρεται ότι είναι σύμφωνα με την "Diario Sport" o Τόμας Βερμάελεν.

Η επιλογή αυτή βαραίνει κατά κύριο λόγο την διοίκηση των "μπλαουγκράνα" που θέλει να αποδεσμευτεί απ' το βαρύ του συμβόλαιο, σε αντίθεση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος επιμένει στην παραμονή του.

Και κάπου εκεί χαλάει το πράγμα...

Ο Βέλγος στόπερ μετακόμισε στην Βαρκελώνη απ' την Άρσεναλ το 2014 έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ. Οι συνεχείς τραυματισμοί, ωστόσο, στάθηκαν εμπόδιο στην εξέλιξη της καριέρας του και παρότι έψαχνε διαρκώς να βρει τα πατήματά του όλο και κάποιο πρόβλημα υγείας θα προέκυπτε που θα τον πήγαινε ξανά πίσω.

Οι ίδιες πηγές, πάντως, αναφέρουν ότι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα είναι αποφασισμένη να χαλάσει το... χατίρι στον Βαλβέρδε μιας και δεν διατίθεται να ρισκάρει μια ακόμη χρονιά έχοντας στην άκρη ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK