Ομάδα έκπληξη θέλει να δανειστεί με 5 "μύρια" παίκτη που κυνηγά... όλη η Αγγλία!

Πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό Μουντιάλ, αλλά ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν τον θέλει, δεν του κάνει... Γι' αυτό, ο Γέρι Μίνα έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, μεταξύ αυτών και της Λίβερπουλ. Όμως, τις τελευταίες ώρες εμφανίστηκε ανταγωνιστής από την λατινική Αμερική που πληρώνει καλά.

Colombia's Yerry Mina celebrates after scoring his first side's goal during the round of 16 match between Colombia and England at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium, in Moscow, Russia, Tuesday, July 3, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Colombia's Yerry Mina celebrates after scoring his first side's goal during the round of 16 match between Colombia and England at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium, in Moscow, Russia, Tuesday, July 3, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan) ΑΡ

Η Μπαρτσελόνα δεν τον θέλει, αλλά ο Γέρι Μίνα δεν... χάνεται από Ευρώπη, αφού αρκετές ομάδες, κυρίως από την Αγγλία έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Μία εξ αυτών και η Λίβερπουλ που δεν θα έλεγε "όχι" στο ενδεχόμενο να τον δανειστεί, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρουν ρεπορτάζ της συγκεκριμένης ομάδας.

Στο... κυνήγι του Κολομβιανού -με το εξαιρετικό Μουντιάλ στην πλάτη- βρίσκονται κι άλλα κλαμπ από το Νησί, ωστόσο τις τελευταίες ώρες φέρεται πως έχει εμφανιστεί ένας "δυνατός παίκτης" που πληρώνει καλά για τον στόπερ.

Είναι η Μπόκα Τζούνιορς, λοιπόν, που θέλει να τον κάνει δικό της με τη μορφή δανεισμού, πληρώνοντας την Μπαρτσελόνα για έναν χρόνο ενοικίου 5.000.000 ευρώ!

Κι εκτός αυτού, στην φερόμενη πρόταση των Αργεντινών υπάρχει και οψιόν αγοράς ύψους 10.000.000 ευρώ για το καλοκαίρι του 2019.

News 24/7

24MEDIA NETWORK