Η απόλυτη σύγκριση Μέσι - Ρονάλντο σε ένα τρομερό timeline

Ποιος είχε περισσότερα γκολ; Ποια περίοδο μοίρασαν περισσότερες ασίστ; Ποιος προηγήθηκε και ποιος προσπέρασε με το πέρασμα των ετών; Δείτε ένα φοβερό timeline σύγκρισης Μέσι - Ρονάλντο σε video.

Η απόλυτη σύγκριση Μέσι - Ρονάλντο σε ένα τρομερό timeline
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Τα video με τη μορφή timeline που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο συνεχίζονται και εντυπωσιάζουν, ειδικά όταν συγκρίνουν τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές της σύγχρονης γενιάς.

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν σημαδέψει (τουλάχιστον) αυτήν την εποχή και τα 9 χρόνια που αγωνίστηκαν ως άμεσοι αντίπαλοι, στο ίδιο πρωτάθλημα και σε αντάξιες ομάδες, μας χάρισαν μία πρωτόγνωρη κόντρα στα παγκόσμια ποδοσφαιρικά χρονικά.

Το παρακάτω video συγκρίνει τα πεπραγμένα τους από τη σεζόν 2008-2009, όταν η Ρεάλ Μαδρίτης αγόρασε τον Πορτογάλο για να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα του Αργεντινού, μέχρι και το πέρας του 2017-2018, όταν ο Ρονάλντο πωλήθηκε στη Γιουβέντους.

Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και χωρίζεται σε 4 κατηγορίες σύγκρισης. Η πρώτη είναι τα γκολ του καθενός σε αυτό το χρονικό διάστημα σε σχέση με τις συμμετοχές του, η δεύτερη είναι οι ασίστ τους, η τρίτη τα πρωταθλήματα που κατέκτησαν και η τέταρτη τα Champions League.

Ο Μέσι υπερτερεί στον αριθμό τερμάτων, όμως αναλογικά με τους αγώνες που έπαιξε, ο Ρονάλντο ξεπερνάει το ένα γκολ ανά παιχνίδι. Στις ασίστ ο Αργεντινός είναι νικητής, όπως και στα πρωταθλήματα, που έχει τριπλάσια. Όμως ο Ρονάλντο νικάει ξεκάθαρα στα Champions League με δύο περισσότερα.

Ιδού το φανταστικό video

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK