Ο Ολυμπιακός έχει να παίρνει λεφτά & για τον Ρομπέρτο

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της Εσπανιόλ η οποία θέλει αλλά δεν μπορεί να πουλήσει τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο. Όταν οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν το "deal" των 3.000.000 ευρώ, φρόντισαν παρέα με τον Ισπανό κίπερ να δέσουν... χειροπόδαρα τους "παπαγάλους". Ας δούμε γιατί...

Ο Ολυμπιακός έχει να παίρνει λεφτά & για τον Ρομπέρτο
roberto EUROKINISSI

Ένα ενδιαφέρον δημοσίευμα της " AS" αναδεικνύει τα... ζητήματα της Εσπανιόλ όσον αφορά την περίπτωση του Ρομπέρτο.

Οι "παπαγάλοι", λοιπόν, δεν υπολογίζουν τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού ως βασική λύση και θα ήθελαν να τον πουλήσουν, καταφέρνοντας έτσι να ξεφορτωθούν το εκατομμύριο που έχει να πάρει ο για τον τελευταίο χρόνο της συνεργασίας τους (τελειώνει το καλοκαίρι του 2019 το συμβόλαιο).

Ωστόσο, στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα γιατί όταν οι "ερυθρόλευκοι" πούλησαν στην Εσπανιόλ τον Ρομπέρτο, οι δεύτεροι υπέγραψαν κάποιες ρήτρες που μόνο ζημιά μπορούν να προκαλέσουν αυτή τη στιγμή στο κλαμπ.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος πορτιέρε για να φέρει κέρδος στο κλαμπ θα πρέπει να πουληθεί με πάνω από 1.700.000. Η "AS" εξηγεί ότι ο Ολυμπιακός αν και εφόσον ο κίπερ φύγει με μεταγραφή από την ομάδα που πλήρωσε για χάρη του 3.000.000 ευρώ έχει να λάβει εγγυημένες 500.000 ευρώ!

Και εκτός αυτού, από οποιοδήποτε μεταγραφικό deal κερδισμένος θα βγει και ο ίδιος ο Ρομπέρτο μια και στο συμβόλαιο υπάρχει και δεύτερη ρήτρα που αναγκάζει την Εσπανιόλ να του πληρώσει το 10% από τα χρήματα που θα καταβάλει η ομάδα που έρθει και τον αγοράσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK