Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Ρομπέρτο για το πώς ξέφυγε από τον θάνατο το 2004!

Δεκατέσσερα χρόνια μετά την τρομοκρατική επίθεση σε τρένα στην Μαδρίτη που έσπειρε το θάνατο σε 191 ανθρώπους, ο Ρομπέρτο αποκάλυψε πώς απέφυγε το θάνατο κατά τύχη!

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Ρομπέρτο για το πώς ξέφυγε από τον θάνατο το 2004!

Η 11η Μαρτίου 2004 είναι μία ημερομηνία που ισοδυναμεί με ανοιχτή πληγή για τους Ισπανούς καθώς μία σειρά από βομβιστικές επιθέσεις σε τέσσερα τρένα που βρίσκονταν σε σιδηροδρομικούς σταθμούς της Μαδρίτης έφεραν το θάνατο σε 192 άτομα και στον τραυματισμό πάνω από 2.000 ακόμη.

Δεκατέσσερα χρόνια μετα και με αφορμή την τραγική επέτειο από την αποφράδα εκείνη ημέρα, ο Ρομπέρτο, νυν τερματοφύλακας της Μάλαγα και πρώην του Ολυμπιακού,παραχώρησε συνέντευξη στην μαδριλένικη "Marca" όπου αποκάλυψε πως από καθαρή τύχη δεν πήγε στο ραντεβού που του είχε επιφυλάξει αρχικά η μοίρα με τον θάνατο.

"14 χρόνια πριν ξύπνησα λες και ήταν μία ακόμα ημέρα. Πήγαινα στο σχολείο και σχεδίαζα να περπατήσω μέχρι τον σταθμο Vicalvaro που ήταν το σχολείο μου. Σπάνια φεύγαμε μαζί από το σπίτι εγώ και ο πατέρας μου αλλά εκείνη την ημέρα με πήγε μέχρι το σταθμό", δήλωσε αρχικά ο 32χρονος πλεον κίπερ για εκείνη την περιπέτειά του, και συνέχισε:

"Έχοντας ξοδέψει λίγη περισσότερη ώρα με τον πατέρα μου, έτρεξα προς το σταθμό όπου αισθανόμουν το τούνελ κοντά στην πλατφόρμα να δονείται καθώς έφτανε το τρένο μου.

Πηδούσα τρία τρία τα σκαλοπάτια, όμως προς απογοήτευσή μου οι πόρτες του τρένου είχαν ήδη κλείσει. Πάτησα τα κουμπιά στην πόρτα όπως κάνουμε όλοι, όμως το τρένο είχε αρχίσει να επιταχύνει και ήταν πλέον βέβαιο πως θα αργούσα για το σχολείο.

Πέντε λεπτά μετά την αναχώρηση του τρένου, ο θόρυβος από την έκρηξη μπορούσε να ακούστει στην πλατφόρμα που βρισκόμουν, ήταν ο ήχος μίας έκρηξης που είχε γίνει σε κάποια απόσταση από το σημείο που βρισκόμουν. Κάτι είχε σκάσει στον επόμενο σταθμό της Santa Eugenia.

Μία φωνή από τα μεγάφωνα μας είπε να εγκαταλείψουμε το σταθμό, έτσι πήγα σπίτι μου όπου έβαλα την τηλεόραση και είδα να ξετυλίγεται μπροστά μου η θλιβερή ιστορία που θυμόμαστε όλοι και τώρα".

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΣΤΗΝ MARCA:

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Ρομπέρτο για το πώς ξέφυγε από τον θάνατο το 2004!

News 24/7

24MEDIA NETWORK