Ο Πογέτ "καίγεται" για τον Σιόβα

Η Μπέτις θέλει να κάνει το χατίρι του Γκουστάβο Πογέτ και να κλείσει τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Δημήτρη Σιόβα.

Ο Πογέτ "καίγεται" για τον Σιόβα

Με το χειροπιαστό ενδιαφέρον της Μπέτις για τον Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος έφερε πρόταση στον Ολυμπιακό, ασχολούνται στην Ισπανία.

Η ομάδα από την Ανδαλουσία προσέγγισε επισήμως τους "ερυθρόλευκους" και κατέθεσε προσφορά αγοράς του Έλληνα αμυντικού για... χάρη του Γκουστάβο Πογέτ. Ο Ουρουγουανός είναι ο νέος προπονητής των "βερδιμπλάνκος" και στην προσπάθειά του να ενισχύσει την αμυντική γραμμή εισηγήθηκε την απόκτηση του Σιόβα, τον οποίο και γνωρίζει πολύ καλά από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Κατά τη Marca, ο Πογέτ θέλει τον Σιόβα διότι είναι πολυθεσίτης. Μπορεί δηλαδή να παίξει τόσο ως αριστερός στόπερ όσο και αριστερός μπακ (ενίοτε και ως αμυντικός χαφ) προσφέροντάς του ευελιξία.

Στον Ολυμπιακό εξετάζουν σοβαρά την πρόταση που έχουν στα χέρια τους και ο Σιόβας έχει αρχίσει να πακετάρει, αφού οι εξελίξεις θα είναι άμεσες. Ο ίδιος ξέρει ότι δεν ανήκει στις πρώτες επιλογές του Πάουλο Μπέντο και δεν έχει πρόβλημα ν' αποχωρήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έφερε πρόταση και... ετοιμάζει βαλίτσες ο Σιόβας

News 24/7

24MEDIA NETWORK