Υπέγραψε ο Σιόβας: οι όροι της συμφωνίας

Πέρασε τα τεστ, υπέγραψε το συμβόλαιό του και την Παρασκευή παρουσιάζεται ο Δημήτρης Σιόβας. Δανεικός με οψιόν πηγαίνει στην ισπανική Λεγανές.

Υπέγραψε ο Σιόβας: οι όροι της συμφωνίας

Μια νέα αρχή στην καριέρα του θέλει να κάνει ο Δημήτρης Σιόβας μετά την πολύμηνη απραξία. Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού, ο οποίος έφτασε να φορά και το περιβραχιόνιο αλλά τέθηκε στο περιθώριο, άνοιξε την πόρτα του ισπανικού πρωταθλήματος και μέχρι το τέλος της σεζόν θα παίξει στη Λεγανές.

Η ισπανική ομάδα, νεοφώτιστη στην Primera Division, παλεύει να παραμείνει στα σαλόνια και ο 28χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ θα τη βοηθήσει να λύσει το πρόβλημα στα μετόπισθεν (27 γκολ παθητικό σε 16 αγώνες).

Την Πέμπτη ο Σιόβας πέρασε τις εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του. Όπως ανακοίνωσε η Λεγανές, η απόκτησή του από τον Ολυμπιακό γίνεται με τη μορφή δανεισμού, στον οποίο υπάρχει οψιόν αγοράς. Αν και το ποσό δεν αναφέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες είναι τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Οι Ισπανοί συνοδεύουν το βιογραφικό του με κολακευτικά σχόλια για τη σωματοδομή του, την ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι και το χειρισμό της μπάλας.

Στα... πόδια του είναι να τους δικαιώσει και να καθιερωθεί σ' ένα απαιτητικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Μπέντο βρήκε τον αντι-Σιόβα

News 24/7

24MEDIA NETWORK