Δεν ρίχνει... πισώπλατο χτύπημα στην Παρί για Νεϊμάρ!

Ο Νεϊμάρ φέρεται να είναι ένας από τους τοπ στόχους της Ρεάλ για να κάτσει στο θρόνο του Ρονάλντο όμως οι Μαδριλένοι έσπευσαν να διαψεύσουν τις φήμες που τους θέλουν να τον πολιορκούν...

Brazil's Neymar reacts as his team loose the quarterfinal match between Brazil and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the Kazan Arena, in Kazan, Russia, Friday, July 6, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Brazil's Neymar reacts as his team loose the quarterfinal match between Brazil and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the Kazan Arena, in Kazan, Russia, Friday, July 6, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Πόσο κοντά είναι η Ρεάλ Μαδρίτης στον Νεϊμάρ; Αν πιστέψει κανείς τις φήμες που φούντωσαν μέσα στην ημέρα, και οι οποίες αναφέρουν πως έστειλε στην Βραζιλία άνθρωπό της για να διαπραγματευτεί με τον πατέρα του παίκτη τη μεταγραφή του 26χρονου σούπερ σταρ, θα υποθέτει πως απέχουμε μία ανάσα από το deal.

Η ίδια πάντως η Ρεάλ δεν έχει αυτή την άποψη και φρόντισε να το καταστήσει σαφές με τον πιο κατηγορηματικο τρόπο: εκδίδοντας ανακοίνωση και διαψεύδοντας τα πάντα!

"Λαμβάνοντας υπόψη τις συνεχείς πληροφορίες που συνδέουν τον ποδοσφαιριστή Νεϊμάρ με το σύλλογό μας, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να διευκρινίσει ότι δεν έχει προγραμματίσει να κάνει καμία προσφορά για τον παίκτη.

Η σχέση μεταξύ των δύο συλλόγων είναι εξαιρετική, έτσι ώστε αν κάποια στιγμή η Ρεάλ Μαδρίτης σκόπευε να διαπραγματευτεί με παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν, το πρώτο πράγμα που θα έκανε θα ήταν να πάει στην ομάδα του και να μιλήσει μαζί της", αναφέρει η ανακοίνωση της Ρεάλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK