Είπε το μεγάλο "ναι" ο Μόντριτς

Ζορίστηκε, το σκέφτηκε πολύ και αποφάσισε ο Λούκα Μόντριτς ποιο θα είναι το ποδοσφαιρικό του μέλλον τη νέα σεζόν. Ισπανικό δημοσίευμα αποκάλυψε πως ο κορυφαίος παίκτης του Παγκοσμίου Κυπέλλου επέλεξε μεταξύ της διπλής πρότασης των διοικούντων της Ίντερ και της Ρεάλ Μαδρίτης...

Είπε το μεγάλο "ναι" ο Μόντριτς

Η Ίντερ προσέφερε στον Μόντριτς ένα δελεαστικό συμβόλαιο, εξαετές επί της ουσίας. Αν ο Κροάτης συμφωνούσε θα έπαιζε 4 χρόνια στην Ίντερ κι άλλα δύο στο κινεζικό πρωτάθλημα, λαμβάνοντας πολλά εκατομμύρια για τις υπηρεσίες του.

Πράγματι, ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Μουντιάλ το σκέφτηκε σοβαρά όπως αποκαλύπτει η " AS", αλλά αποφάσισε πως το καλύτερο για εκείνον είναι να μην ακολουθήσει το δρόμο του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Seria A, παραμένοντας στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Είπε το μεγάλο "ναι" ο Μόντριτς

Βέβαια, για να συμβεί αυτό -σύμφωνα με τους Ισπανούς- η "Βασίλισσα" θα αναπροσαρμόσει το συμβόλαιο του 32χρονου για να μην είναι... ριγμένος οικονομικά σε σύγκριση με τους Ράμος, Μπέιλ, Κρος και Μπενζεμά.

Οι δύο πρώτοι λαμβάνουν ετησίως 11.000.000 ευρώ, ενώ οι δύο άλλοι από 8,5 εκατ. ευρώ. Όσον αφορά τις απολαβές του Μόντριτς αυτές φτάνουν τα 6,5 εκατ. ευρώ με τον παίκτη να βρίσκεται στη Μαδρίτη από το 2012.

Πλέον, τις επόμενες ημέρες αναμένεται η κίνηση της επί τρία χρόνια νικήτριας του Champions League για να ολοκληρωθεί τυπικά κι αυτό το σήριαλ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK