Με... ψίχουλα, Πιάνιτς δεν πήρε κάνεις

Η Ρεάλ με ή χωρίς Λούκα Μόντριτς χρειάζεται έναν ακόμη ποιοτικό χαφ για να γεμίσει την μεσαία γραμμή της, καθόσον ο συμπατριώτης του προαναφερθέντα, Ματέο Κόβατσιτς έφυγε δανεικός στην Τσέλσι. Η "βασίλισσα" φέρεται να χτύπησε την πόρτα της Γιουβέντους για τον Πιάνιτς με χαμηλή προσφορά όμως.

Με... ψίχουλα, Πιάνιτς δεν πήρε κάνεις

Η ιταλική εφημερίδα "Tuttosport" αποκαλύπτει πως η Ρεάλ Μαδρίτης κινήθηκε για την απόκτηση του Μίραλεμ Πιάνιτς.

"Βασίλισσα" και Γιουβέντους έκαναν μεγάλη δουλειά ήδη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και η πόρτα ήταν ανοιχτή και για κάτι ακόμη...

Ωστόσο, ο Φλορεντίνο Πέρεθ, σύμφωνα με τους Ιταλούς ρεπόρτερ, έκανε κρούση στη "Μεγάλη Κυρία" με τέτοια προσφορά που η Γιουβέντους του έριξε άκυρο με το... καλημέρα σας.

Συγκεκριμένα, οι Μαδριλένοι παρουσιάζονται να ζήτησαν το δικαίωμα διαπραγμάτευσης με τον ποδοσφαιριστή έναντι μόλις... 60.000.000 ευρώ, ενώ παλιότερα η Γιούβε είχε αρνηθεί τα 80.000.000 ευρώ της Μπαρτσελόνα για τον Βόσνιο.

Οι απαιτήσεις της νέας ομάδας του Κριστιάνο Ρονάλντο για τον χαφ με τα καλά στημένα ανέρχονται στα 100.000.000 ευρώ, ενώ στην Ισπανία, στο follow up της είδησης των Ιταλών αναφέρουν ότι όποιος δώσει την 100αρα στους πρωταθλητές της Serie A θα πάρει τον 28χρονο διεθνή.

Ο πελάτης του Φάλι Ραμαντάνι της Lian Sports είχε μεταγραφεί στην Γιουβέντους με 35.000.000 ευρώ από τη Ρόμα το καλοκαίρι του 2016.

News 24/7

24MEDIA NETWORK