Ο Φαλκάο θέλει Ρεάλ αλλά ο Ρονάλντο αντιδρά

Όνειρο είναι για τον Ρανταμέλ Φαλκάο να παίξει κάποια στιγμή στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως ανέφερε ο πατέρας του, όμως δεν αποκλείεται να βρει αντίπαλο σε αυτήν του την επιθυμία τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Φαλκάο θέλει Ρεάλ αλλά ο Ρονάλντο αντιδρά

Δεν είναι καθόλου περίεργο ένας καλός παίκτης να ονειρεύεται να παίξει κάποια στιγμή στην καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μια ομάδα με τεράστια ιστορία που πάντα έπαιζαν μεγάλοι παίκτες. Όπως είναι ο Ρανταμέλ Φαλκάο, που έχει έντονα αυτήν την επιθυμία εδώ και πολλά χρόνια, όταν ακόμα έπαιζε στην Πόρτο.

Το επιβεβαίωσε και ο πατέρας του: " Μόνο ο Θεός ξέρει πού θα είναι του χρόνου. Σε αυτή την περίπτωση ο… Θεός είναι ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο Ρανταμέλ πάντα ήθελε να παίξει για τη Ρεάλ Μαδρίτης". Αλλά όντας παίκτης της Ατλέτικο, μόνο εύκολο δεν είναι να πας από τη μια μεγάλη ομάδα της πόλης στην άλλη...

Πάντως, ο Φαλκάο, αν και βρίσκεται στη Βραζιλία προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια των συμπαικτών του στο Μουντιάλ και να... κάνει και τις διακοπές του, δεν σταματάει παράλληλα να δουλεύει στο γυμναστήριο, προκειμένου να γυρίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και δυνατότερος στην αγωνιστική δράση, μετά τον σοβαρό του τραυματισμό.

Ωστόσο, παρά τα σενάρια που φουντώνουν και τον θέλουν να φεύγει από τη Μονακό για τη Ρεάλ, αναμένεται να μπει... μπλόκο στην συμφωνία λόγω Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος πιστεύει ότι μια ενδεχόμενη μεταγραφή του Κολομβιανού θα χαλάσει τη χημεία που έχει η φοβερή τριάδα της ομάδας, η λεγόμενη και "BBC" (Μπενζεμά, Μπέιλ, Κριστιάνο), η οποία με 97 γκολ σε 60 παιχνίδια οδήγησε τη "βασίλισσα" στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 12 χρόνια.

Μάλιστα γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο φημολογείται ότι δεν προχώρησε και η μεταγραφή του Λουίς Σουάρες από τη Λίβερπουλ. Οι "μερένχες" ετοιμάζονται να προσφέρουν συμβόλαιο ανανέωσης στον Καρίμ Μπενζεμά, που καραδοκεί να πάρει η Παρί, κάτι που όμως είναι δύσκολο αφού ο ίδιος ζητάει διπλασιασμό των αποδοχών του, δηλαδή 10.000.000 και η Ρεάλ που φτάνει ταβάνι στα 7.000.000 πρέπει να σκεφτεί τι θα κάνει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK