Ο Μόντριτς μαρτύρησε τι συνέβη με τον Κριστιάνο μετά το βραβείο

Ο Λούκα Μόντριτς δεν γινόταν να μην ρωτηθεί από τους δημοσιογράφους, έπειτα από το ματς Πορτογαλία - Κροατία, τι έγινε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο μόλις γνωστοποιήθηκε ότι τον κέρδισε για το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της UEFA. Ο CR7 παρουσιαζόταν εκνευρισμένος με το αποτέλεσμα...

Real Madrid's Cristiano Ronaldo points as he lines up next to Real Madrid's Luka Modric prior to a Champions League Group H soccer match between Borussia Dortmund and Real Madrid at the BVB stadium in Dortmund, Germany, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Michael Probst)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo points as he lines up next to Real Madrid's Luka Modric prior to a Champions League Group H soccer match between Borussia Dortmund and Real Madrid at the BVB stadium in Dortmund, Germany, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Michael Probst) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν εξαιρετικά απογοητευμένος τις προηγούμενες ημέρες επειδή το βραβείο του κορυφαίου της UEFA δεν κατέληξε σε εκείνον, αλλά στον Λούκα Μόντριτς.

Η δυσαρέσκεια του Πορτογάλου σταρ έγινε γνωστή μέσω του μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες...

Ο μεγαλομάνατζερ, μάλιστα, μίλησε με τέτοιους χαρακτηρισμούς που επί της ουσίας αμφισβήτησε το αποτέλεσμα και την ισονομία που επικρατεί στις ψήφους.

Ωστόσο, η πλευρά Ρονάλντο τα είχε περισσότερο με τους... τεχνοκράτες, παρά με τον Κροάτη λίντερ της ομάδας του Ντάλιτς.

Ο Μόντριτς μετά το Πορτογαλία - Κροατία, στο οποίο ο αρχηγός Κριστιάνο δεν αγωνίστηκε, αποκάλυψε ότι οι σχέσεις του με τον CR7 ήταν και συνεχίζουν να είναι καλές. Είπε μάλιστα πως μετά την ανάδειξη του αποτελέσματος ο Ρονάλντο του έστειλε προσωπικό μήνυμα για να τον συγχαρεί και ευχήθηκε να συναντηθούν σύντομα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK