"Ο Μπενζεμά είναι μπλεγμένος σε σκάνδαλο διακίνησης κοκαΐνης"

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, ο Καρίμ Μπενζεμά, πέρα από την εμπλοκή του στην υπόθεση του εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπιενά, είναι πιθανό να κατηγορηθεί για συμμετοχή σε σκάνδαλο διακίνησης κοκαΐνης. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

"Ο Μπενζεμά είναι μπλεγμένος σε σκάνδαλο διακίνησης κοκαΐνης"

Τα μπλεξίματα δεν έχουν τέλος για τον Καρίμ Μπενζεμά, με τις αποκαλύψεις να παίρνουν τη μορφή... χιονοστιβάδας. Ο 28χρονος επιθετικός κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης 5 ετών, καθώς κατηγορείται για συνέργεια στην υπόθεση του εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπιενά.

Ο βραχύσωμος μέσος της Λιόν φέρεται να πρωταγωνιστεί σε sex tape, που έπεσε σε χέρια τριών ατόμων και οι οποίοι τον εκβίασαν για να του αποσπάσουν ένα χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, ο διεθνής άσος ομολόγησε ότι μίλησε με έναν εκ των τριών ατόμων που φέρονται να βρίσκονται πίσω από την υπόθεση, με το οποίο είναι παιδικοί φίλοι.

Παρόλα αυτά, η ηλεκτρονική έκδοση της γαλλικής εφημερίδας " Le Point" φέρνει στο φως της δημοσιότητας ακόμη μία σημαντική αποκάλυψη. Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Μπενζεμά αναμένεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες για συμμετοχή σε σκάνδαλο διακίνησης κοκαΐνης, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση εκβιασμού.

Το ρεπορτάζ αποκαλύπτει πως τις 16 Οκτωβρίου του 2014, στην Καρταχένα, οκτώ άτομα συνελήφθησαν για εκφόρτωση 400 κιλών κοκαΐνης σε μία αποθήκη. Ένα από τα άτομα που εμπλέκονται στη συγκεκριμένη υπόθεση ονομάζεται Αλί Μπουκαρέμπ.

Όταν η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του βρήκε αρκετές φωτογραφίες μαζί με τον Καρίμ Μπενζεμά, καθώς και υπογεγραμμένα παπούτσια του άσου των "μερένγκες". Ο Μπουκαρέμπ ήταν, παράλληλα, ύποπτος για μία υπόθεση που ονομάστηκε "Air Cocaine" κι έλαβε χώρα στη Δομικανική Δημοκρατία ένα χρόνο νωρίτερα.

Παρόλα αυτά, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Καρίμ Τζαζιρί απάντησε στις κατηγορίες, τονίζοντας: "Δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη ιστορία και ποτέ δεν άκουσα πως ένα άτομο του περιβάλλοντος του Μπενζεμά έχει καταλήξει στη φυλακή για διακίνηση ναρκωτικών στην Ισπανία. Ξέρετε, ο Καρίμ έχει 20.000.000 φαν στο facebook. Οποιοσδήποτε τρελός μπορεί να βγάλει φωτογραφίες αρκετές φορές μαζί του. Αυτό δεν σημαίνει πως έχουν σχέση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Μπενζεμά κατηγορείται για συνέργεια σε εκβιασμό

Το "sex tape" κι οι αιτίες σύλληψης του Μπενζεμά

News 24/7

24MEDIA NETWORK