Ο Νάβας πέταξε το γάντι στον Κουρτουά με... επική ατάκα!

Ο Τιμπό Κουρτουά έκανε πραγματικότητα το όνειρό του να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ όμως ο Κέιλορ Νάβας δεν είναι διατεθειμένος να του χαρίσει τη φανέλα του βασικού. Του έστειλε μάλιστα και μήνυμα...

Costa Rica goalkeeper Keylor Navas gives instructions to teammates during a friendly soccer match againts Northern Ireland in San Jose, Costa Rica, Sunday, June 3, 2018. (AP Photo/Moises Castillo)
Costa Rica goalkeeper Keylor Navas gives instructions to teammates during a friendly soccer match againts Northern Ireland in San Jose, Costa Rica, Sunday, June 3, 2018. (AP Photo/Moises Castillo) AP PHOTO/MOISES CASTILLO

"Τώρα πραγματοποιώ το όνειρο που είχα από μικρό παιδί. Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Όλοι όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πόσο έχω δουλέψει για να φτάσω εδώ.

Είναι υπερηφάνεια να βρίσκεσαι στον καλύτερο σύλλογο στον κόσμο. Θέλω να είμαι στην κορυφή", τόνισε ο Τιμπό Κουρτουά κατά την επίσημη παρουσίαση του από την Ρεάλ Μαδρίτης το απόγευμα της Πέμπτης, με τον Βέλγο να μην εχει πάντως "καπαρωμένη" τη φανέλα του βασικού.

Ναι μεν έχει ξεκάθαρο προβάδισμα καθώς προέρχεται από πολύ καλές σεζόν με τη φανέλα της Τσέλσι αλλά και έχοντας τον τίτλο του κορυφαίου κίπερ στο Μουντιάλ της Ρωσίας, όμως ο Κέιλορ Νάβας ήταν για χρόνια εκείνος κάτω από τα γκολπόστ των "μερένγκες" και δεν είναι σε καμία περίπτωση διατεθειμένος να... κάνει στην άκρη!

Το κατέστησε μάλιστα σαφές σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Ser", με τον Κοσταρικανό κίπερ να τονίζει: "Η πρόθεσή μου είναι να μείνω. Ούτε νεκρός δεν φεύγω", ξεκαθάρισε, κάτι που σημαίνει ότι ο συναγωνισμός για τη φανέλα με το Νο 1 θα είναι μεγάλος.

Φυσικά για το θέμα της "κόντρας" ρωτήθηκε και ο ίδιος ο Κουρτουά (χωρίς να έχει ακούσει φυσικά τη ραδιοφωνική τοποθέτηση του Κέιλορ Νάβας), που αρκέστηκε να πει: "Όταν πήγα στην Τσέλσι υπήρχε ο Τσεχ και τώρα είμαστε καλοί φίλοι..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK