"Τώρα πραγματοποιώ το όνειρο που είχα από μικρό παιδί. Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Όλοι όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πόσο έχω δουλέψει για να φτάσω εδώ.

Είναι υπερηφάνεια να βρίσκεσαι στον καλύτερο σύλλογο στον κόσμο. Θέλω να είμαι στην κορυφή", τόνισε ο Τιμπό Κουρτουά κατά την επίσημη παρουσίαση του από την Ρεάλ Μαδρίτης το απόγευμα της Πέμπτης, με τον Βέλγο να μην εχει πάντως "καπαρωμένη" τη φανέλα του βασικού.

Ο Κουρτουά στην Ρεάλ Μαδρίτης

 

Ναι μεν έχει ξεκάθαρο προβάδισμα καθώς προέρχεται από πολύ καλές σεζόν με τη φανέλα της Τσέλσι αλλά και έχοντας τον τίτλο του κορυφαίου κίπερ στο Μουντιάλ της Ρωσίας, όμως ο Κέιλορ Νάβας ήταν για χρόνια εκείνος κάτω από τα γκολπόστ των "μερένγκες" και δεν είναι σε καμία περίπτωση διατεθειμένος να... κάνει στην άκρη!

Το κατέστησε μάλιστα σαφές σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Ser", με τον Κοσταρικανό κίπερ να τονίζει: "Η πρόθεσή μου είναι να μείνω. Ούτε νεκρός δεν φεύγω", ξεκαθάρισε, κάτι που σημαίνει ότι ο συναγωνισμός για τη φανέλα με το Νο 1 θα είναι μεγάλος.

ADVERTISING

Ο Κέιλορ Νάβας στέλνει μήνυμα στον Κουρτουά

 

Φυσικά για το θέμα της "κόντρας" ρωτήθηκε και ο ίδιος ο Κουρτουά (χωρίς να έχει ακούσει φυσικά τη ραδιοφωνική τοποθέτηση του Κέιλορ Νάβας), που αρκέστηκε να πει: "Όταν πήγα στην Τσέλσι υπήρχε ο Τσεχ και τώρα είμαστε καλοί φίλοι..."