Ο Πέρεθ "τρελάθηκε" και ζητάει 600.000.000 ευρώ για να... φτιάξει το Μπερναμπέου!

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ φιλοδοξεί να δημιουργήσει το πιο εντυπωσιακό στάδιο του 21ου αιώνα και για αυτό θα ζητήσει από τα μέλη της Ρεάλ να εγκρίνουν σχέδιο δανειοδότησης έναντι αστρονομικού ποσού.

Real Madrid President Florentino Perez gives a thumps up as he arrives for the UEFA Champions League draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 30, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Real Madrid President Florentino Perez gives a thumps up as he arrives for the UEFA Champions League draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 30, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέχει... έτη φωτος από τις υπόλοιπες ομάδες όσον αφορά σε κατακτήσεις τροπαίων Champions League (με τέσσερις κούπες την τελευταία πενταετία έφτασε αισίως τις 13, την ώρα που η δεύτερη Μίλαν έχει "κολλήσει" στις 7 από το 2007) και έχει δεκάδες εγχώριους τίτλους, ωστόσο αυτό δεν αρκεί στον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο Νο 1 παράγοντας των "μερένγκες" πιστεύει ακράδαντα το μότο πως "εχθρός του καλού είναι το καλύτερο" και για αυτό έχει αποφασίσει να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο της αγαπημένης του ομάδας ξοδεύοντας όμως εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που δεν θα βγουν από τα ταμεία του συλλόγου!

Πώς θα γίνει αυτό; Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της "As", στη γενική συνέλευση των μετόχων της Ρεάλ που είναι προγραμματισμένη για τις 23 Σεπτεμβρίου, ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα ζητήσει να πάρει την έγκρισή τους, προκειμένου να δανειστεί πάνω από μισό δισεκατομμύριο ευρώ που ο σύλλογος θα αποπληρώσει μέσα σε περίοδο 35 ετών.

President of Real Madrid Florentino Perez, left, speaks as he is flanked by Zinedine Zidane during a press conference in Madrid, Spain, Thursday, May 31, 2018. Zidane quit as Real Madrid coach on Thursday, less than a week after leading the team to its third straight Champions League title, saying the club needed a change in command. (AP Photo/Borja B. Hojas)
President of Real Madrid Florentino Perez, left, speaks as he is flanked by Zinedine Zidane during a press conference in Madrid, Spain, Thursday, May 31, 2018. Zidane quit as Real Madrid coach on Thursday, less than a week after leading the team to its third straight Champions League title, saying the club needed a change in command. (AP Photo/Borja B. Hojas) AP PHOTO/BORJA B. HOJAS

Συγκεκριμένα, ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να δανειστεί ποσό της τάξης των 5745.000.000 ευρώ (!) ώστε να προχωρήσει στον εκμοντερνισμό του ιστορικού "Μπερναμπέου" (με την τοποθέτηση μεταλλικού "σκεπάστρου" γύρω από αυτό), με τον πρόεδρο των πρωταθλητών Ευρώπης να χρειάζεται να παρει την έγκριση από τα 2/3 τουλάχιστον εκ των 2.200 αντιπροσώπων που θα παραστούν στη συνέλευση των μετόχων.

Το ίδιο δημοσίευμα υπογραμμίζει πως δεν πρόκειται για σκέψη της τελευταίας στιγμής από πλευράς Πέρεθ αλλά για ένα όνειρό του που έχει τις ρίζες του από το... 2004: τότε ήταν που υποσχέθηκε για πρώτη φορά πως έως το 2008 θα έχτιζε για την Ρεάλ το σπουδαιότερο στάδιο του 21ου αιώνα.

Από τότε πέρασαν... χρόνια και ζαμάνια, ο Πέρεθ έδωσε αρκετές υποσχέσεις που δεν μπόρεσε ποτέ να πραγματοποιήσει αφού πάντα κάτι γινόταν και αδυνατούσε να βρει τα χρήματα που απαιτούνταν, ώσπου φτάσαμε στο 2018 και την τελική του απόφαση...

Αυτή δεν είναι άλλη από το να προχωρήσει ο σύλλογος σε δανεισμό και να επιστρέψει μέσα σε 35 χρόνια τα χρήματα στους πιστωτές, πρόταση που πρέπει βέβαια να πάρει την έγκριση από τους μετόχους για να πάρει σάρκα και οστά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK