Ο Ράμος (του) υποκλίθηκε και ο Μαλντίνι "απάντησε"!

Η Ρεάλ κατέκτησε το τουρνουά "Μπερναμπέου" επικρατώντας της Μίλαν, ωστόσο το γεγονός που κατάφερε να "κλέψει την παράσταση" ήταν η στάση του Σέρχιο Ράμος απέναντι στον Πάολο Μαλντίνι (VIDEOS).

Ο Ράμος (του) υποκλίθηκε και ο Μαλντίνι "απάντησε"!

Στο τελευταίο της παιχνίδι πριν από την έναρξη της σεζόν στην Primera Division, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, επικρατώντας 3-1 της φιλόδοξης και φέτος Μίλαν.

Ο Λούκα Μόντριτς πήρε χρόνο συμμετοχής και αποθεώθηκε από τους οπαδούς των "μερένγκες" που με αυτό τον τρόπο θέλησαν να του δείξουν πόσο τον αγαπούν και δεν θέλουν να τον δουν να πηγαίνει σε άλλη ομάδα (Ίντερ), με την είδηση όμως από το τουρνουά "Σαντιάγο Μπερναμπέου" να έρχεται μετά το τέλος του ματς.

Συγκεκριμένα την ώρα της απονομής, με το τρόπαιο να περνάει από τα χέρια του Πάολο Μαλντινι πριν καταλήξει στα χέρια του Σέρχιο Ράμος, και τον κάπτεν των "μερένγκες" να κάνει κίνηση πως βγάζει το καπέλο στον θρυλικό άσο της Μίλαν (και νυν παράγοντά της) για να του αποδώσει σεβασμό.

Ο Ράμος είχε δηλώσει στο παρελθόν πως είδωλό του μικρός ήταν ο Μαλντίνι και δεν έχασε την ευκαιρία να αποθεώσει τον ίνδαλμά του, με τον Ιταλό από την πλευρά του να κάνει το εξής σχόλιο-φιλοφρόνηση:

"Ο Σέρχιο Ράμος πάντα δήλωνε πως είμαι το είδωλό του, το σίγουρο είναι πως τώρα είναι αυτός ο πιο ισχυρός αμυντικός στον κόσμο..."

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΙΛΑΝ 3-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK