Γκολάρα... 45 εκατ. ευρώ στη Β' ομάδα της Ρεάλ

Ο Χουλέν Λοπετέγι έστειλε στην Καστίγια τον αξίας 45 εκατ. ευρώ Βινίσιους Τζούνιορ κι εκείνος κάνει... παπάδες. Ο 18χρονος Βραζιλιάνος πέτυχε ένα φοβερό γκολ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης (VIDEO).

Brazilian new Real Madrid soccer player Vinicius Jr takes a selfie during his official presentation for Real Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Friday, July 20, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Brazilian new Real Madrid soccer player Vinicius Jr takes a selfie during his official presentation for Real Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Friday, July 20, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Βινίσιους πήγε στην Ρεάλ Μαδρίτης από την Φλαμένγκο έναντι 45.000.000 ευρώ, ωστόσο ο προπονητής της "βασίλισσας", Χουλέν Λοπετέγι αποφάσισε πως το καλύτερο γι' αυτή την γιγάντια επένδυση του κλαμπ είναι να συνεχίσει στη Β' ομάδα...

Τι να το κάνεις όμως που ο 18χρονος κάνει "πλάκα" στην Καστίγια;

Δείτε απλά την γκολάρα που σκόραρε απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο ντέρμπι των πρωτευουσιάνων και θα καταλάβετε. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βινίσιους έβαλε και τα δύο γκολ της Ρεάλ σε μία αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2.

Σημαντική επισήμανση ότι στο γήπεδο βρισκόταν ο Λοποτέγι που αν συνεχίσει να βλέπει τέτοια πράγματα από τον πιτσιρικά Βραζιλιάνο, δεν το αποκλείουμε να πραγματοποίησει δεύτερες σκέψεις όσον αφορά το μέλλον του στην πρώτη ομάδα, μαζί με τα υπόλοιπα αστέρα του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ... ΤΕΜΑΧΙΟ

News 24/7

24MEDIA NETWORK