Πώς το κάνει αυτό ο Μπέιλ; Πώς;

Κάριους δεν υπήρχε για να του φύγει η μπάλα μέσα από τα χέρια. Παρόλα αυτά το αριστερό σουτ του Ουαλού δεν το 'χει άλλος στον κόσμο...

Real Madrid forward Gareth Bale, second from left, celebrates his goal with Real Madrid midfielder Isco (22) and Sergio Reguilon (29) during the first half at an International Champions Cup tournament soccer match against Juventus, Saturday, Aug. 4, 2018, in Landover, Md. (AP Photo/Nick Wass)
Γκάρεθ Μπέιλ AP PHOTO/NICK WASS

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει ένα "μαγικό" τρόπο να στείλει την μπάλα εκεί που ακριβώς θέλει όταν βρει λίγο χώρο και δει εστία.

Στο φιλικό 3-1 της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Γιουβέντους στο Μέριλαντ, χωρίς φυσικά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, o Ουαλός μεσοεπιθετικός σκόραρε όπως μόνο αυτός συνηθίζει.

Αριστερό σουτ-βολέ στην κίνηση και η μπάλα στο δεξιό παραθυράκι της εστίας του Στσέζνι, ο οποίος ήταν αδύνατο ν' αποκρούσει. Αυτή τη φορά στην εστία δεν βρισκόταν ο Κάριους για να χάσει την μπάλα μέσα από τα χέρια του, αυτή τη φορά το σουτ ήταν τόσο τέλειο που ο Τσέχος κίπερ των "μπιανκονέρι" εκτινάχθηκε αλλά...

Ο Μπέιλ είχε μόλις ισοφαρίσει για την ομάδα του Λοπετέγι, προτού ο Ασένσιο στο δεύτερο μισό διαμορφώσει με δικά του τέρματα το τελικό αποτέλεσμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK