Στη Ρεάλ έστειλε τον Κόντε ο φίλος του φίλου

'Καφενειακή' κουβέντα ή πληροφορία με δόση αλήθειας; Σίγουρα πάντως το tweet για τον Αντόνιο Κόντε και τη Ρεάλ Μαδρίτης θα το διάβασε μέχρι και ο Λοπετέγι.

Manchester United manager Jose Mourinho, left, and Chelsea head coach Antonio Conte watch from the sidelines during the English FA Cup final soccer match between Chelsea and Manchester United at Wembley stadium in London, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United manager Jose Mourinho, left, and Chelsea head coach Antonio Conte watch from the sidelines during the English FA Cup final soccer match between Chelsea and Manchester United at Wembley stadium in London, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Ζουλέν Λοπετέγι πάει επί ξύλου κρεμάμενος στο 'Καμπ Νόου'. Το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα δεν αποκλείεται να είναι το πρώτο και το τελευταίο του ως προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, σε περίπτωση που έρθει μια τρίτη σερί ήττα στην Primera Division και τέταρτη στα τελευταία τέσσερα χωρίς νίκη, με συνέπεια το -7 από την κορυφή μετά από μόλις 10 αγωνιστικές στη νέα σεζόν!

Οι 'μερένγκες' προέρχονται από τις σοκαριστικές ήττες από την Αλαβές (εκτός) και τη Λεβάντε (εντός), που ήρθαν αμέσως μετά το 3-0 από τη Σεβίλλη και το 0-0 με την Ατλέτικο. Την Τρίτη νίκησαν 2-1 επί της Βικτόρια Πλζεν στον όμιλο του Champions League, δεν ήταν ωστόσο ένα αποτέλεσμα που θα προσέφερε σανίδα σωτηρίας στον Ισπανό προπονητή, δεδομένης της ανεπαρκούς εμφάνισης και του αγχωτικού αποτελέσματος.

Αυτή τη στιγμή το μέλλον του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή της Ισπανίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με ό,τι θα συμβεί την Κυριακή στο clasico. Μια ισοπαλία ενδεχομένως σώσει τη δουλειά του και του προσφέρει παράταση ζωής, αφού το πρόγραμμα 'γλυκαίνει' στη συνέχεια. Μια ήττα αντίθετα θα προκαλέσει άμεσες εξελίξεις στο αγωνιστικό τμήμα και το εναλλακτικό πλάνο του προέδρου Πέρεθ θα τεθεί σε λειτουργία.

Αν μάλιστα δώσουμε βάση και πιστέψουμε τον Πολωνό παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Αρτούρ Βιζνιάρεκ, σήμερα 41 ετών, ο επόμενος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι ο Αντόνιο Κόντε! Ο οποίος μετά τη διετή θητεία του στην Τσέλσι, τους δύο τίτλους (πρωτάθλημα του '17, κύπελλο του '18) και το 'διαζύγιο' γυρίζει από παραλία σε παραλία.

Πού το έμαθε ο πρώην επιθετικός της Λεχ Πόζναν και της Χέρτα Βερολίνου μεταξύ άλλων; Από έναν φίλο του, με τον οποίο ο Ιταλός προπονητής συναντήθηκε στην Αίγυπτο. Δίνει μάλιστα και πιθανότητες. Γράφοντας πως "ο φίλος μου Ρόμπερτ Κράλι, ο οποίος είναι με τον Αντόνιο Κόντε στην Αίγυπτο για διακοπές, έχει πληροφορίες που επιβεβαιώνονται πως κατά 98% θα είναι ο νέος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης".

Ο Ισπανός δημοσιογράφος Γκιλέμ Μπαλαγκέ το διακωμώδησε, χωρίς πάντως να το διαψεύσει επί της ουσίας. Γιατί δίπλα στη φάτσα που γελάει επέλεξε να χρησιμοποιήσει το hashtag 'διακριτικοί φίλοι'. Ποιος ξέρει οπότε; Ίσως ο... μπακάλης της γειτονιάς να ξέρει κάτι περισσότερο!

Photo credits: AP Photo/Rui Vieira

News 24/7

24MEDIA NETWORK