Τα δύο ποσταρίσματα του Μόντριτς θα βάζουν φρένο στην Ίντερ;

Η Ίντερ δίνει γη και ύδωρ για να τον κάνει δικό της όμως το τελευταίο Instastory του Λούκα Μόντριτς δεν είναι καλό σημάδι για τους Μιλανέζους ενόψει του ραντεβού του με τον Πέρεθ...

Croatia's Luka Modric celebrates after his team advanced to the final during the semifinal match between Croatia and England at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, July 11, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Croatia's Luka Modric celebrates after his team advanced to the final during the semifinal match between Croatia and England at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, July 11, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Αναντίρρητα η Ίντερ έχει ενισχυθεί σημαντικά σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, παρόλα αυτά θέλει το κάτι παραπάνω και οι άνθρωποί της θεωρούν πως θα το δώσουν στον Λουτσιάνο Σπαλέτι μέσω μίας ηχηρής κίνησης: της απόκτησης του Λούκα Μοντριτς.

Στον άσο της Ρεάλ έχουν επικεντρώσει όλο το ενδιαφέρον τους οι "νερατζούρι" και του προσφέρουν ένα άκρως δελεαστικό ποσό για να τον πείσουν να αφήσει την Μαδρίτη, ωστόσο η... αρπαγή του μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι.

Εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξει καθοριστικό ραντεβού του Φλορεντίνο Πέρεθ με τον MVP τοτυ Μουντιάλ για να συζητήσουν για το μέλλον του στο σύλλογο, με τον ίδιο πάντως τον παίκτη να τείνει χείρα φιλίας στη νυν ομάδα του μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μέσω Instastory δύο φωτογραφίες του από προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης (στη μία μάλιστα γράφει "Πίσω στη δουλειά"), με τα ιταλικά ΜΜΕ να εκτιμούν πως αυτό δεν είναι και τόσο καλό σημάδι για την Ίντερ.

Ένας παίκτης άλλωστε που θέλει να φύγει από την ομάδα του και να αλλάξει περιβάλλον, δεν συνηθίζει να "συμπεριφέρεται" διαδικτυακά με αυτό τον τρόπο...

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΜΟΝΤΡΙΤΣ:

Τα δύο ποσταρίσματα του Μόντριτς θα βάζουν φρένο στην Ίντερ;

News 24/7

24MEDIA NETWORK