Ακούστηκαν για ΑΕΚ, τώρα τους "τσεκάρει" η Σεβίλλη που ξέμεινε

Κακά μαντάτα έφτασαν στο "στρατόπεδο" της Σεβίλλης, μια και οι άνθρωποι του ισπανικού κλαμπ ενημερώθηκαν πως ο νεοαποκτηθείς, Μαξίμ Γκοναλόν μπαίνει στα "πιτς" μέχρι νεωτέρας. Οι Ανδαλουσιανοί μετά την ατυχία που τους βρήκε φέρονται να ψάχνουν για κάποιον ποιοτικό free agent στη θέση του DM.

Chelsea's Cesc Fabregas, right, falls after a challenge from West Bromwich Albion's Claudio Yacob during the English Premier League soccer match between Chelsea and West Bromwich Albion at Stamford Bridge stadium in London, Monday, Feb. 12, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's Cesc Fabregas, right, falls after a challenge from West Bromwich Albion's Claudio Yacob during the English Premier League soccer match between Chelsea and West Bromwich Albion at Stamford Bridge stadium in London, Monday, Feb. 12, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο Μαξίμ Γκοναλόν είχε καπαρώσει τη θέση του βασικού αμυντικού χαφ στην ενδεκάδα της Σεβίλλης, προσδοκώντας σε μία καλύτερη σεζόν σε σύγκριση με αυτή που πραγματοποίησε πέρυσι στη Ρόμα.

Η ατυχία, όμως, χτύπησε την πόρτα του Γάλλου ποδοσφαιριστή, καθώς υπέστη έναν τραυματισμό, ύπουλο μάλιστα, που παραμένει άγνωστο για πόσο καιρό θα τον αφήσει εκτός δράσης. Η Σεβίλλη σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε δεν ενημέρωσε για το ακριβές χρονικό διάστημα που θα χάσει ο Γκοναλόν, σημειώνοντας ότι ο πρώην άσος της Λιόν είναι "off" προπονήσεων μέχρι νεωτέρας.

Στο πλαίσιο της απώλειας του Γκοναλόν, ήδη, αρκετά ισπανικά Μέσα έχουν... βγάλει στην αγορά τον Πάμπλο Ματσίν, παρουσιάζοντας τον προπονητή της ομάδας έτοιμο να πάρει κάποιον ελεύθερο παίκτη για να καλυφθεί το κενό του 29χρονου.

Μεταξύ των ονομάτων που γράφονται βρίσκονται και δύο που απασχόλησαν το ρεπορτάζ της ΑΕΚ πρόσφατα.

Ο ένας είναι ο Κλαούντιο Γιάκομπ για τον οποίο οι "κιτρινόμαυροι" δεν επιβεβαίωσαν ούτε διέψευσαν πως διαπραγματευόντουσαν, ενώ o άλλος είναι ο Πορτογάλος, Μιγκέλ Βελόζο, τον οποίο η πρωταθλήτρια "έκαψε" την περίπτωσή του αμέσως μόλις άρχισε να γράφεται.

Στη βιτρίνα, πάντως, των ελεύθερων κυκλοφορούν κι άλλοι ελεύθεροι που έχουν την ικανότητα να καλύψουν το κενό και είναι οι: Ντενίλσον, Πολάνσκι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK