Έκανε ρεκόρ: απολύθηκε δύο φορές μέσα σε μία σεζόν!

Η φετινή σεζόν αποδεικνύεται καταστροφική για τον Βιτσέντσο Μοντέλα καθώς 5 μήνες μετά το διαζύγιό του με την Μίλαν, είδε την πόρτα της εξόδου και από την Σεβίλλη!

Sevilla coach Vincenzo Montella looks out during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Sevilla at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Paul White)
Sevilla coach Vincenzo Montella looks out during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Sevilla at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Χειρότερα δεν θα μπορούσαν να εξελιχτούν τα πράγματα για τον Βιτσέντσο Μοντέλα τη φετινή σεζόν αν αναλογιστεί κανείς ότι "κατόρθωσε" μέσα σε πέντε μήνες να απολυθεί από δύο συλλόγους που ανήκουν στα πέντε μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Την πρώτη κρυάδα την πήρε στις 27 Νοεμβρίου όταν η διοίκηση της Μίλαν του έδειξε την πόρτα της εξόδου (είχε αναλάβει το σύλλογο το καλοκαίρι του 2016) ενώ το δεύτερο χαστούκι ήρθε το απόγευμα του Σαββάτου (28/4), με την Σεβίλλη να ανακοινώνει το φινάλε της συνεργασίας της με τον Ιταλό τεχνικό και την αντικατάστασή του από τον Χοακίν Καπαρός ως το τέλος της σεζόν.

Τι προκάλεσε τον εξοστρακισμό του Μοντέλα από τον ανδαλουσιανό πάγκο; Μα φυσικά τα αποτελέσματα, αφού πέρα από τη συντριβή στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας (0-5 από την Μπαρτσελόνα), η Σεβίλλη μετράει ένα απίστευτο σερί με εννέα διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, που την έχουν φέρει στο -3 από την 6η θέση και θέτουν εν αμφιβόλω την έξοδό της στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Οι οπαδοί ξεσπούσαν σε έντονες διαμαρτυρίες το τελευταίο διάστημα και ο πρόεδρος Κάστρο αποφάσισε να κάνει την αλλαγή έστω στο... παρά πέντε για να σώσει την παρτίδα, με τον Καπαρός να προορίζεται για μέλος της διοίκησης του συλλόγου μετά τη λήξη της σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK