Η Σεβίλλη έχει καταλήξει στον επόμενο προπονητή της

Ώρες μετράει στον πάγκο της Σεβίλλης ο Μοντέλα και η "AS" αποκαλύπτει ποιος είναι ο επικρατέστερος για ν' αναλάβει την επόμενη μέρα των Ανδαλουσιανών. Υπάρχει στη λίστα του προέδρου, Χοσέ Κάστρο, ο Μανόλο Χιμένεθ;

Milan's coach Vincenzo Montella speaks during a press conference in Athens, Wednesday, Nov. 1, 2017. Milan will play AEK Athens in a  Europa League group D soccer match on Thursday. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Milan's coach Vincenzo Montella speaks during a press conference in Athens, Wednesday, Nov. 1, 2017. Milan will play AEK Athens in a Europa League group D soccer match on Thursday. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Η πεντάρα της Μπαρτσελόνα στη Σεβίλλη, στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι, έκανε τους οπαδούς των δεύτερων να ζητούν το... κεφάλι του Βιντσέντσο Μοντέλα.

Η διοίκηση, όμως, των Ανδαλουσιανών έδωσε... συγχωροχάρτι στον Ιταλό, εκφράζοντας αισιοδοξία για το μέλλον! Ωστόσο, η νέα ήττα το βράδυ της Παρασκευής (27/4) από την Λεβάντε με 2-1 έβγαλε από τα... ρούχα του τον πρόεδρο, Χοσέ Κάστρο ο οποίος άλλαξε γνώμη και σκέφτεται σοβαρά να "τελειώσει" τον Μοντέλα από τον πάγκο.

Η "AS", μάλιστα, σημειώνει ότι ο Μοντέλα μετράει ώρες στην Ανδαλουσία και πως η Σεβίλλη έχει ήδη έτοιμο τον αντικαταστάτη του. Και για να ηρεμήσουν οι φίλοι της ΑΕΚ, αυτός δεν είναι ο Μανόλο Χιμένεθ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα πρόκειται για τον Χοακίν Καπαρός.

Ο 62χρονος τεχνικός είχε περάσει από τον πάγκο της Σεβίλλης από το 2000 μέχρι το 2005 και σ' αυτόν πιστώνεται η "φουρνιά" ποδοσφαιριστών που οδήγησε στον σύλλογο στις ευρωπαϊκές και τις εγχώριες επιτυχίες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK