Παίκτης "έσπασε" τα "like" στα social επειδή απολύθηκε ο προπονητής του!

Οι οπαδοί της Σεβίλλης καιρό τώρα τα είχαν μαζεμένα στον Μοντέλα, αλλά έτσι όπως χάρηκε συγκεκριμένος παίκτης της ομάδας για την απόλυση του Ιταλού, δεν χάρηκε κανείς.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÉËÁÍ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÉËÁÍ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS


Ξεσπάθωσε ο Μπεν Γεντέρ στα social media έπειτα από την ανακοίνωση της Σεβίλλης ότι ο Βιντσέντσο Μοντέλα δεν θα είναι πλέον ο προπονητής της ομάδας.

Ο Γάλλος στράικερ με ρίζες από την Τυνησία χάρηκε τόσο πολύ που δεν δίστασε να πατήσει "like" στην επίσημη ανάρτηση του συλλόγου στο twitter με την ανακοίνωση του "διαζυγίου"...

Η ιστορία των δύο ανδρών αρχίζει μετά την πρόκριση των Ανδαλουσιανών επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Μπεν Γεντέρ είχε σκοράρει στέλνοντας τη Σεβίλλη στους “8”, ωστόσο ο Μοντέλα αντί να επιβραβεύσει τον παίκτη τον... εξαφάνισε από τα προημιτελικά με την Μπάγερν.

Ο Γάλλος φορ το κράτησε... μανιάτικο στον Ναπολιτάνο, και στη χειρότερή στιγμή του έδειξε πόσο χάρη που έμεινε χωρίς δουλειά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK