Ανδριάντας για τον γίγαντα κίπερ της Βιγιαρεάλ: έπιασε 2 πέναλτι!

Ο Ενές Ουνάλ πέτυχε το νικητήριο γκολ της Βιγιαρεάλ στο 1-0 επί της Χετάφε όμως ο ήρωας για το "κίτρινο υποβρύχιο" ήταν ο τερματοφύλακας Σέρχιο Ασένχο που απέκρουσε δύο πέναλτι μέσα σε 15 αγωνιστικά λεπτά (VIDEO)!

Ανδριάντας για τον γίγαντα κίπερ της Βιγιαρεάλ: έπιασε 2 πέναλτι!

Αν έχει... κίπερ διάβαινε! Αυτό το μότο θα ψιθυρίζει ο φίλαθλος κόσμος της Βιγιαρεάλ από το απόγευμα της Κυριακής, με το "κίτρινο υποβρύχιο" να κάμπτει με 1-0 την αντίσταση της Χετάφε και να παραμένει σε τροχιά Ευρώπης με μεγάλο πρωταγωνιστή τον γκολκίπερ της.

Ο Σέρχιο Ασένχο, με το σκορ στο 1-0 υπέρ της ομάδας του από το 3ο λεπτό, είπε "όχι" στον Άνχελ Ροντρίγκεθ αποκρούοντας το πέναλτι που εκτέλεσε ο άσος των πρωτευουσιάνων στο 36ο λεπτό ενώ στο 51ο λεπτό όρθωσε και πάλι το ανάστημά του και αυτή τη φορά σταμάτησε από τα 11 βήματα τον Χόρχε Μολίνα.

Αυτή είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που απέκρουσε δύο πέναλτι (συνολικά έχει 5 αποκρούσεις) ενώ έγινε ο πρώτος που το πετυχαίνει στην Primera Division μετά τον Σαλβατόρε Σίριγκου στον αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Οσασούνα.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΧΕΤΑΦΕ 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK